Фирми - Добрич

Елма - Димитър Дончев ЕТ
Електротехника. ... още..Донел - Димчо Христов ЕТ
Електротехника. ... още..

Менора ООД
Търговия с компютри, перифирия, компоненти и консумативи за тях. ... още..Компютърни Технологии ООД
Търговия и подръжка на компютърна техника. Компютри за дома и офиса. Продажба и подръжка на компютърна техника. Web дизайн. Софтуер. Изграждане на локални мрежи. Мобилни телефони. Консултации. ... още..

Дюксофт ЕООД
Търговия и асемблиране на компютърни системи, модули и периферия. Дейността на фирма Дюксофт е : * Асемблиране и продажба на компютърни системи, модули и периферия * Рециклиране и зареждане на касети и глави за принтери * Гаранционен и извънгаранцио ... още..

Линк БГ ООД
Услуги в сферата на ИТ. Доставка и продажба на интернет услуги и достъп, продажба на компютри, периферия, компонети и консумативи за тях. ... още..

Добрич нет ООД
Услуги в сферата на ИТ. Добрич НЕТ е регистрирана по Обща лицензия № 217 - 05496 / 22.12.2008 год. и № 220 - 05532 / 25.01.2005 год. за осъществяване на дълекосъобщения чрез обществена далекосъобщителна мрежа за пренос на данни без използване на огр ... още..

Бергон Интернет ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Бергон интернет ЕООД е доставчик на Интернет услуги в гр. Добрич от 2001 г. Разработва и предоставя корпоративни и индивидуални интернет решения, в зависимост от конкретните изисквания на всеки клиент. ... още..

Ареа 51
Услуги в сферата на ИТ. Интернет доставчик. ... още..