Фирми - Добрич

  Емилия 2006 ЕООД
Онлайн магазин за дрехи. ... още..  Стилстрой ООД
Фирма "СТИЛСТРОЙ" е създадена през 2002 година от братя Тодорови. Спектъра на предлаганите от нашата фирма услуги се простира от класическо до модерно,от строителство на хотели до домашен ремонт. Строителство "до ключ" придобива все по-голяма популяр ... още..

„Клас Олио” – олио от класа
Един от опитните производители в гр.Добрич е КЛАС ОЛИО www.klasolio.com. Фирмата извършва вътрешна и външна търговска дейност с продукти от маслодайни семена – рафинирани и сурови масла, шрот и др. Търсете на тел.: +359 882 660 800, с. Карапелит, ул. ... още..Добрич дизайн и реклама ЕТ
Дизайн, Предпечат, Добрич WEB Дизайн, Реклама, Изработване, Рекламни материали, Добрич, Брошури, Каталози, Флаери, Печат и предпечат, изработване на сайт, Стикери. ... още..

"Клас Олио" ООД
Една от компаниите производители на сурови масла, рафинирани масла, шрот в Добрич и областта е КЛАС ОЛИО. Тя е продпочитан партньор на търговската мрежа у нас, изнася и за външни пазари. Село Карапелит, ул. Втора 29, тел.: +359 882 660 800, www.klaso ... още..

Авточасти и автосервизи в Добрич
Национален каталог на автосервизи и фирми вносители и производители на авточасти, аксесоари, гуми, масла, сервизно оборудване, автобои, автокозметика за леки, тежкотоварни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета в страната. ... още..

Адвокат
Адвокатски услуги ... още..

Хотел и SPA ОТДИХ
ОТДИХ Хотел & SPA е с четири звезди и е разположен в центъра на гр. Каварна, на 1 км. от плажа. Сградата е на 6 етажа, на разположение са 55 стаи, 6 апартамента и напълно оборудвана конферентна зала. Подземен и надземен паркинг, бюро за обмяна на вал ... още..

МАКРОПОД ООД
Производство на мебели по поръчка, стандартни и нестандартни мебели за дома, вилата, офиса,кухни, спални, детски, спални, модулни секции, скинове, матраци, врати, уреди за вграждане ... още..

Радослав Тодоров Георгиев
Качествени и надеждни нотариални услуги може да намерите в кантората на Радослав Тодоров Георгиев за гр.Добрич и близките населени места. За контакти: гр.Добрич, ул. Д-р Иван Пенаков 13, тел:058/603192 ... още..