Фирми - Бургас

Старфреш ООД
Стар Фреш ООД е позната в България и зад граница от години, като фирма, която се занимава с внос, съхранение и реализация на замразена риба и рибни продукти за населението и рибната промишленост. Фирмата притежава собствена хладилна база, отговаряща ... още..МВМ-97 ЕООД
Мебелни магазини Верона, мебели в Бургас и Слънчев Бряг.Ние предлагаме голямо разнообразие на изделия, както българско производство, така и вносни мебели с високо качество.Можете да изберете продукти по каталог от модулни системи за обзавеждане на дн ... още..

ВЕБЕР 2002 ЕООД
Акредитиран Орган за контрол по БДС EN ISO/IEC 17020:2012 за контрол и измервания в Република България и страни в ЕО на : Електрически съоръжения до и над 1000V и физични фактори на средата, свързани с изискванията по безопасност на Инспекция по труд ... още.."НИЯ НД " ЕООД
„Ния-НД „ Еоод е създадена през 2003г.в гр. Бургас първоначално, като ЕТ”Ния-Надя Димитрова” . През 2007 се преобразува в „Ния- НД ЕООД”. Специализирани сме в производството на работно облекло-свободно и по поръчка на клиентите ни, съобразявайки се с ... още..

ВЕБЕР 2002 ЕООД
Акредитиран Орган за контрол по БДС EN ISO/IEC 17020:2012 за контрол и измервания в Република България на : Електрически съоръжения до и над 1000V и физични фактори на средата, свързани с изискванията по безопасност на Инспекция по труда, както и при ... още..

Хотел При Американеца
В старата част на Поморие е разположен известния Хотелски комплекс При Американеца attheamericans.com. Настаняване в модерни стаи с пълни удобства - телевизор, климатик, интернет. Бар на плажа и ресторант с просторна зала. Запазете места на тел.: 088 ... още..

"Енигма турс"
Енигма Турс предоставя услуги по настаняване в хотели и апартаменти под наем в Созопол и Южното Черноморие. Осигурява кола под наем или морски мероприятия като разходка с яхта или гмуркане. За информация: www.kraspen.com и телефон: + 359 550 2 26 93. ... още..

ПРИМ КОМПЮТЪРС ЕООД
Пълноцветен печат,менюта,визитки,флаери,дипляни,календари, стикери,етикети,некролози,ламиниране,подвързване,цифрова фотография,светещи реклами,трансперанти,табели,сувенирна реклама,ситопечат,надписи върху запалки,чаши,папки, ключодържатели. ... още..

"ВИКТОРИЯ 95" ЕООД
Предлага аксесоари за баня, мебели за баня от ПВС, луксозен и старинен обков за врати и мебели. ... още..

Басейни.com ЕООД
Комплексно решение при басейните - проектиране и строителство на масивни, батонни басейни, пълно оборудване за басейни, поддръжка на басейни. ... още..