Фирми - Бургас

Рокли Arogans ООД
Arogans е една от най-големите и доказали се на пазара фирми за продажба на рокли онлайн. Можете да изберете сред изобилие от рокли за различни поводи и сезони - официална рокля, вечерна рокля и др. ... още..Хостлайн БГ ООД
Хостлайн БГ ООД е част от Изобретател Груп. Ние работим вече 12 години. Нашия екип е съставен от високо квалифицирани ИТ специалисти, с голям опит в Интернет технологиите. ... още..

Гийк ЕООД
Продажба и сервиз за компютърна техника. Специализиран сервиз за ремонт на лаптопи и таблети. Продажба и сервиз на касови апарати и фискални принтери. Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение. ... още..Малвес 12 ООД
Една от дейностите на Малвес 12 ООД е продажба и дострибуция на авточасти за леки и лекотоварни автомобили чрез сайтът www.Autoves.com ... още..

Сатурн 2 ООД
На Сатурн 2 ООД през годините се довериха множество фирми и дружеството се наложи като сериозен и надежден партьор в работата си с подизпълнители, инвеститори, строителни фирми и крайни клиенти. Доказателство за това са и множеството обекти, доверили ... още..

Сатурн 2 ООД
Фирма Сатурн 2 ООД е създадена в края на 1991 год. Дружеството развива дейността си в сферата на проектирането, изграждането и поддръжката на слабо и силнотокови електрически инсталации. ... още..

ЕТ “Апогей 99 - Янко Димитров” ЕТ
Фирма "Апогей 99" е създадена през 1991г. в гр.Бургас с предмет на дейност: внос и дистрибуция на хладилна и климатична техника, резервни части за битови и промишлени електроуреди, бойлери, инфрачервено и конвекторно отопление, ел. материали и кабели ... още..

Шофьорски курс
Цената на курса –550 лева Изисквания към кандидатите: Трябва да имат навършени 17 години и 9 месеза. При записване трябва да приложат: 1. Копие от диплома за завършено средно образование 2. Копие от лична карта 3. Актуална снимка. ... още..

Хотел Елири Несебър
Елири Хотел Несебър се намира само на 2 минути от плажа, което го прави един от най-предпочитаните хотели в Несебър. Хотелът предлага комфортно настаняване в 25 двойни и тройни стаи и пакети със закуски и вечери, както и използване на интернет, басей ... още..

Красимир Буковинов ЕООД
"Цена за категория В - водач на лек автомобил. 550 лева Теоретично обучение - включва 40 учебни часа. Практическо обучение (управление на автомобил) - 31 учебни часа с учебен автомобил. Такса за вътрешен изпит по теория Такса за вътрешен изпит по пра ... още..