Фирми - Благоевград

ФМ Пласт ЕООД
Фирмата се занимава с производство на ПВЦ и алуминиева дограма,стъклопакети и други продукти свързани с интериора и екстериора на Вашия дом. Разполага с три производствени бази разположени на площ от 6000 кв.м. технологично оборудвани с цялата гама т ... още..Частна професионална гимназия ПОЛЕТ Учебно заведение
Приема ученици след 7- ми и 8-ми клас по документи в следните специалности: Бизнес администрация, Туристическа анимация, Компютърна техника и технологии. Дневна и задочна форма на обучение. ... още..

"АЛЕКС" ЕООД
Агенция "Алекс" ЕООД е създадена през 1996 г. Агенцията е специализирана в консултациите и услугите свързани с пазара на недвижими имоти за района на гр. Благоевград. Агенцията ни предлага комплексност при сделки с недвижими имоти, посредничество при ... още..ВИНКОМТРАНС
ТРАНСПОРТ НА НАСИПНИ ТОВАРИ С ГОНДОЛИ - 35М3-50М3 -10 БР. ... още..

"СТМ Медиком" ЕООД
Службата по трудова медицина /СТМ/ е регистрирана от Министерство на здравеопазването в съответствие с изискванията на ЗЗБУТ и Наредба №3/25.01.08г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина, под № 479. Основният ... още..

Хотел Бали Благоевград
Хотел Бали Благоевград предлага луксозни стаи и апартаменти под наем. SPA центърът предлага закрит басейн, фитнес, джакузи, парна баня, инфрачервена и финландска сауна, солариум, козметичен салон. ... още..

Байрак ЕООД
БАЙРАК ЕООД Благоевград предлагат на свойте клиенти пълна гама от строителни материали: цимент, гипс, лепила, топло и хидроизолации, подпори, греди, строителни ламперии, винкели, профили. Представител на продуктите на EURO MIX. ... още..

Китанов ЕООД
Китанов ЕООД работи в сектора на жилищното строителство в Община Благоевград, като инвеститор и строител. Построяване на жилищни кооперации, производствени сгради, частни жилищни сгради, включване в строеж и др. ... още..

АРСЕ ООД
АРСЕ ООД извършва довършителни работи. Полагане на настилки на алеи, огради, терасиране, паркинги на жилищни и административни сгради. ... още..

При Крумчо
Автосервиза предлага продажба, монтаж и сервизно обслужване на: автоаларми, модул за вдигане на стъкла , модул за централно заключване, имобилайзери, сензори за паркиране. ... още..