Фирми - Благоевград

Александра Вангелова ЕООД
Внос и дистрибуция на авточасти и автоаксесоари.Търговия на едро и дребно с авточасти и автоаксесоари за всички видове автомобили.Моточасти и мотоаксесоари.Онлайн търговия. ... още..ВИНКОМ
ТЪРГОВИЯ С ЖИТНИ КУЛТУРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ... още..

Мебелна къща Оникс ЕООД
В Мебелна къща Оникс можете да намерите качествени български мебели от масивно дърво - бук, череша, ясен, дъб, орех, чам. Ние предлагаме цялостно обзавеждане за дома, вилата, офиса, както и ресторантско и хотелско обзавеждане в класически, съвременен ... още..НОВАТЕРМ-ДП ООД
Подчертано ориентирана в изграждането на: - локално парно - слънчеви системи - климатични и вентилационни инсталации Екип от млади и висококвалифицирани специалисти и мащабното мислене на ръководството извоюваха лидерска позиция на фирмата в областта ... още..

Екстра клийн ООД
почистване, почистване на дома, почистване на офиси и домове, почистване в Благоевград и региона, пране на килими, пране на тапицерия, снегопочистване и обезледяване, почистване след ремонт, миене на прозорци, чистене, цялостно почистване, почистване ... още..

Нотариус Сашка Стоюва Витанова
"Нотариус Сашка Стоюва Витанова може да Ви даде консултации за: - изповядване на сделки - договори - договори за доброволна делба и др. - нотариална заверка, заверка на преписи " ... още..

Адвокатско дружество "Малешевски-Васев"
Съвместно упражняване на адвокатската професия и предоставяне на адвокатски услуги по смисъла на Закона за адвокатурата ... още..

Христина Стоева КОНСУЛТ ЕТ
инж. Христина Стоева  Строителен инженер  Вещо лице  Независим оценител на недвижими имоти,член на КНОБ  Оценител на земеделски земи и подобренията върху тях  Професионален брокер на недвижими и имоти  Консултации и съдействие при сделки на нед ... още..

Елпида Стил ООД
ЕЛПИДА СТИЛ ООД се занимава с разнообразни строителни дейности – от проектиране, планиране и строеж на промишлени и жилищни обекти до реконструиране, обзавеждане и продажба на недвижими имоти. Фирмата е една от водещите в строителството в своя град с ... още..

ТПК Нов свят Кооперация
ТПК „Нов свят” е създадена през далечната 1945г. от група местни шивачи, които със собствени машини и оборудване започват производство на облекло и стоки за бита. През последните 15 год. кооперацията се специализира в производството на дамски облекла ... още..