Фирми - Заваръчна техника

РЕДКО-ТГ ООД
Създадена през 2000г. ,фирма РЕДКО-ТГ ООД разполага с два магазина на територията на гр.Пловдив на лесно достъпни и комуникативни места. Предлагаме богата гама от машини и апарати за рязане и заваряване , предпазни средства , консумативи и оборудване ... още..УЕЛДТРОНИК
Производство и ремонт на заваръчна техника. ... още..

РЕДКО
Серийно производство на широка гама машини МИГ МАГ, ВИГ, Плазмено рязане. ... още..

СТРУНА - СОФИЯ
СТРУНА АД произвежда заваръчна техника с широка сфера на приложение. ... още..СИАД БЪЛГАРИЯ
Предоставя технологии и услуги за заваръчни системи - електрожени, консумативи за заваряване, технически газове и др. ... още..

СД “ДЕЧЕВ И СИЕ ЕЛЕКТРИК ИНСТРУМЕНТ
От 1991 г. Дечев електрик инструментс е утвърден производител на българския пазар на следните продукти: - Заваръчни трансформатори ( електрожени ) - Зарядни устройства за акумулатори - Зарядно-стартерни колички за леки и товарни автомобили ( бичета ) ... още..

Кракра Ел ООД
Производство на заваръчен трансформатор Т180 - 350лв и Т160 - 300лв.Изделието е с 1 година гаранция.Фирмата предлага резервни части и ремонт на заваръчна техника. ... още..

СТАР 91 СД
Заваръчни машини и консумативи за електродъгово МИГ-МАГ и ВИГ заваряване. ... още..

Динекс ООД.
Фирмата ни се занимава със заваръчна техника от 1991 година, като суплайер на Български производители на заваръчни машини. Предлагаме инвертерни машини за следните заваръчни технологии: Инвертери WELDIS марка /внос от производители в Азия/: - MMA 160 ... още..

ИНСТИТУТ ПО ЗАВАРЯВАНЕ АД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИНСТИТУТ ПО ЗАВАРЯВАНЕ АД с адрес София, бул. Асен Йорданов 10 и телефон 02 979 10 32. Основната дейност на ИНСТИТУТ ПО ЗАВАРЯВАНЕ АД е Заваръчна техника и съоръжения - производство и търговия. ... още..