Фирми - Закусвални

Стили 87 - Стилиян Влаев
Фирмата се занимава с заведение за бързо хранене FAST FOODS "UFO" , животновъдство,рибовъдство, ФРАНЧАЙЗ , яхти ... още..SHOTFOOD
заведение за бързо хранене ... още..

Nordsee
Nordsee е немска верига от ресторанти за бързо хранене и обслужване, която отскоро плува и в нашите води. Заради мощните подводни течения, които отнасят бързото към нездравословното хранене, сме длъжни от самото начало да ви предупредим да не се хващ ... още..

МИСТЪР ПИЦА И ТАЙ ЕКСПРЕС / MR. PIZZA & THAI EXPRESS
Американско-немска верига за бързо хранене Мистър пица и Тай Експрес. Mr. Pizza and Thai Express е заведение за бързо хранене и доставка на храна за домове и офиси - предлага пица, тайландски специалитети, салати, сандвичи, вегетарианска храна ... още..ИНЕЛ КЕЙ ООД
Фирма ИНЕЛ КЕЙ ООД с адрес Евлоги Георгиев 171 в София можете да намерите на телефон 02 943 40 79. Дейността на ИНЕЛ КЕЙ ООД е Баничарници. ... още..

ИМПАС 94-М.ЕТОВА ЕТ
Фирма ИМПАС 94-М.ЕТОВА ЕТ с адрес Георги Мамарчев в Костандово можете да намерите на телефон 03544 217. Дейността на ИМПАС 94-М.ЕТОВА ЕТ е Заведения за бързо хранене. ... още..

ИЛ ДЕЗИДЕРИО ООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИЛ ДЕЗИДЕРИО ООД с адрес Приморско и телефон 089 8329969. Основната дейност на ИЛ ДЕЗИДЕРИО ООД е Заведения за бързо хранене. ... още..

ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ с адрес Сливен, ул. Д-р Миркович 2 и телефон 044 623515. Основната дейност на ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ е Баничарници. ... още..

ИВАН БАРДУКОВ ЕТ
ИВАН БАРДУКОВ ЕТ в Пловдив можете да намерите на телефон 032 622 899. Фирмата извършва дейност "Заведения за бързо хранене". ... още..

ЗАКУСВАЛНЯ ЧИЧО ХРАНКО
ЗАКУСВАЛНЯ ЧИЧО ХРАНКО в Бургас можете да намерите на телефон 056 821078. Фирмата извършва дейност "Заведения за бързо хранене". ... още..