Фирми - Вторични суровини

Фен ЕООД
♦ Търговия с черни и цветни метали. Изкупуване, събиране и обработка на всички видове вторични суровини. Разчистване и извозване на отпадъци от жилищни площи, производствени халета и дворове. Демонтиране и нарязване на машини и съоръжения. Разс ... още..Метал Експрес ООД
Изкупуване, събиране и обработка на всички видове вторични суровини. Разчистване и извозване на отпадъци от жилищни площи, производствени халета и дворове, демонтиране и нарязване на машини и съоръжения. ... още..

Сплавкомерс АД
Рециклиране на отпадъци - излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), излезли от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО). Търговия с черни и цветни метали. ... още..

ЖИТИКОМ ТРЕЙД ЕООД
В firmi1.com фирма ЖИТИКОМ ТРЕЙД ЕООД, с адрес София, ул. Свети Наум 4 и телефон 02 9632700 е вписана с основна дейност Вторични суровини. ... още..ЖИТИКОМ ТРАНС ЕООД
Фирма ЖИТИКОМ ТРАНС ЕООД с адрес Св.Наум 4 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9632730. Дейността на ЖИТИКОМ ТРАНС ЕООД е Вторични суровини. ... още..

ЖЕЛЕЗАРОВ - АДРИАН БЕНОВ ЕТ
Класификация "Вторични суровини" съдържа сред вписванията за град Садовец фирма ЖЕЛЕЗАРОВ - АДРИАН БЕНОВ ЕТ. Ще се свържете най-лесно с ЖЕЛЕЗАРОВ - АДРИАН БЕНОВ ЕТ на телефон 089 8511514. ... още..

ЕН ДЖИ АЙ ЛЕС ООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕН ДЖИ АЙ ЛЕС ООД с адрес Бургас, кв. Долно Езерово, След Жп. Прелеза и телефон 088 9633337. Основната дейност на ЕН ДЖИ АЙ ЛЕС ООД е Вторични суровини. ... още..

ЕКОРИСАЙКЪЛ ООД
ЕКОРИСАЙКЪЛ ООД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 0886 270006. Фирмата извършва дейност "Вторични суровини". ... още..

ЕКОРЕСУРС-98 АД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕКОРЕСУРС-98 АД с адрес Габрово, ул. Батак 25 и телефон 066 805304. Основната дейност на ЕКОРЕСУРС-98 АД е Вторични суровини. ... още..

ЕКОРЕСУРС ООД
В firmi1.com фирма ЕКОРЕСУРС ООД, с адрес Трявна, ул. Стоянков Дол 5 и телефон 0677 63661 е вписана с основна дейност Вторични суровини. ... още..