Фирми - Висши учебни заведения

Шуменски университет „ Епископ Константин Преславски”
Шуменски университет “Епископ Константин Преславски” практикува задочен и редовен план на обучение. Учащите влизат във Факултети по математика и информатика, хуманитарни науки, по природни науки, Педагогически, по технически науки. гр. Шумен 9712, ул ... още..Медицински университет – гр. Пловдив
Медицинският университет гр. Пловдив е един от най- престижните университет в България. Тук са завършили едни от най-големите специалисти в страната в различните области на медицината. ... още..

ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ПЛОВДИВ
Технически специалности и мениджмънт ... още..

КОЛЕЖ ПО ТЕЛЕМАТИКА
За най-новите постижения в областта на компютърните науки и електрониката ... още..ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ВАРНА
Подготвя инженерни кадри в своите шест факултета и два колежа. ... още..

СУ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
Софийският Университет е първото българско висше училище. ... още..

Факултет по дентална медицина
Обучава студенти по дентална медицина в осем специализирани категории: ♦ Детска дентална медицина ♦ Оперативно лечение и ендодонтия ♦ Парадонтология и ЗОЛ ♦ Орална хирургия ♦ Лицево-челюстна хиру ... още..

Академия за ТВ, кино и интернет комуникации
ТВ и кино режисура, ТВ и кино операторство, фотография, актьорство за ТВ, кино и театър. Невербален театър и пантомима. Обучаваме и лица с увреден слух. ... още..

Специализирано висше училище по библиотекознание
Държавно висше училище с половинвековен опит и традиции. ... още..

ВУЗФ
Висшето училище по застраховане и финанси обучава студенти в бакалавърска и магистърска степен по специалностите: - Застраховане и осигуряване - Финанси - Счетоводство и контрол в редовна и задочна форма. Приемът е чрез конкурсен изпит под формата на ... още..