Фирми - Услуги - товаро-разтоварни

Хамали Грийн ЕООД
Хамали Грийн ЕООД Транспортни услуги от 1 до 20 тона Разполагаме с бусове за центъра Предлагаме камиони с палетна количка и борд Курсове за цяла България Хамалски услуги по желание на клиента Безплатен оглед 0886916355 0897999317 http://hamaligreen.b ... още..Алко
Лицензирана транспортна фирма извършва транспортни услуги на камион с кран в София и в цялата страна.Транспортнира машини,генератори,стругове,фрези,бормашини,абкант,гелотина,печатарски машини,банциг,преси,мотокари,стъкла на каси,метали,строителни мат ... още..

Чистене на тавани, мазета ЕТ
Чистене на тавани, мазета, дворове Почистване и извозване на строителни отпадъци, стари мебели, Изхвърляне на битови отпадъци от жилища. ... още..

Извозване на стари мебели ЕТ
Изхвърляне на строителни отпадъци Извозване на стари мебели, Чистене на мазета, тавани, апартаменти, двор, контейнери и самосвали, ниски цени. ... още..Изхвърляне на строителни отпадъци Сдружение
Извозване на стари мебели, Изхвърляне на строителни отпадъци, Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, ниски цени. ... още..

Почистване на мазета, тавани ЕТ
Почистване на мазета, тавани, Извозване на строителни отпадъци и Изхвърляне на стари мебели, собствен превоз, изхвърля на депо смет. ... още..

Пиана БГ ЕООД
Пиана БГ е водеща фирма за преместване и транспорт на всички видове пиана и рояли. Занимаваме се професионално с преместване, опаковане и транспортиране на пиана и рояли от 1999 година. Зарадвали сме с качество и достъпни цени много клиенти които и д ... още..

Пиано Роял Сдружение
Професионално пренасяне и транспорт на пиана и рояли. Основно се занимаваме с пренасяне, опаковане, акордиране, продажба на пиана и рояли. Разполагаме с нужната техника и инструменти. Спечелили сме доверието на много институции и частни клиенти. Мног ... още..

Пренасяне на пиана и рояли Сдружение
Качествено преместване на пиана и рояли от екип с дългогодишен опит, професионални умения и техника. Експресно обслужване, надеждност и сигурност. Услугите които предлагаме: Пренасяне на всички видове пиана и рояли Опаковане, Транспорт Акордиране, ре ... още..

Извозване БГ ЕООД
В нашето ежедневие често се налага извозване на образуваните от ремонта строителни отпадъци. В друг случай се налага да изчистите мазето или тавана от струпаните през годините стари мебели, вещи и други непотребни боклуци. В такива моменти се нуждает ... още..