Фирми - Услуги - шивашки

Анотекс Фейшън ЕООД
Разраборване на колекций. Изчертаване на кройки. Кроячна техника. ... още..Криейтив ПиП ЕООД
Криейтив ПиП ЕООД е фирма специализирана в интериорния текстил.Изработваме пердета,завеси,шалтета,покривки,тишлайфери,салфетки,постелачно спално бельо,чадъри,тенти и стандартизирано работно облекло.Фирмата също така има цех за претапициране на мека м ... още..

Валентин ММ ЕТ
Фирмата извършва всякякви шивашки и кожухарски услуги!Боядисване на дрехи и кожени облекла! ... още..

ШИВАШКО АТЕЛИЕ РИМЕР - ПЛОВДИВ
Ример е шивашко ателие за шев на сценични, карнавални и тренировъчни облекла - трика за гимнастика и балет, спортни и клубни екипи, екипи за фигурно пързаляне, облекло за спортни танци, униформи за училища. Ирина Гуляева предлага шивашки услуги. &nbs ... още..Озон ЛХ
Фирма Озон ЛХ е създадена през 1992 година в Кюстендил с осн. дейност търговия и производство.Фирмата работи успешно от 20 години в сферата на работно облекло и конфекция, както собствено производство.Имаме 20-годишни успешни контакти с руски фирми.П ... още..

ДИДИКА / DIDIKA
Фирма Дидика произвежда и предлага богат избор на булченски украси и аксесоари - украси за кола, шампанско, детски венчета, букети за хвърляне, цветя за гостите, подараци за гости, диадеми, булченски букети. Предлагат доставка с куриер. ... още..

ВИПОЛ
Всякакви шивашки услуги - униформи, битови поръчки. ... още..

ШИВАШКО АТЕЛИЕ ВАЛЕНТИН ММ
Ателие Валентин ММ - Добрите шивашки услуги и за най-капризните! ... още..

ШИВАШКО АТЕЛИЕ ПЕПА ВРАГОВА
Фирмата съществува на пазара от 11 години и се занимава с ремонт и поправки на мъжки и дамски дрехи, ушиване на спално бельо, пердета и покривки за ресторанти. Фирма ЕТ Пепа Врагова е шивашко ателие за ремонт, поправки, ушиване на спално бельо, перде ... още..

ФЕДЯ
ФЕДЯ - ателие за изработка и поправка на бутикови облекла. ... още..