Фирми - Услуги - ритуали и обреди

Кипарис 2000 ООД
Лидерът в погребалните услуги в София - Траурна Агенция Кипарис се грижи за организацията на погребения, кремации и панахиди в София вече над 15 години. Доверете се на нашия опит и професионализъм! ... още..Ресторант Вила Марциана ЕООД
Това е един много красив и луксозен ресторант до Варна и същевременно пример за инвестиция за устойчивото развитие на страната ни. Това е място, на което идеално можете да проведете сватбена церемoния с изнесен ритуaл и след това да се развихрите в п ... още..

ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ "ОБРЕДНИ ДЕЙНОСТИ" Кърджали Учреждение
ОБРЕДЕН ДОМ - КЪРДЖАЛИ ПОГРЕБАЛНИ УСЛУГИ - ДЕНОНОЩНО - от А до Я при нас! ПЪЛНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ПОГРЕБЕНИЯ; Изкопаване и зариване на гробни места в Гробищен парк -Кърджали -услуга само при нас! Определяне на парцел, ден и час за погребението в Гробищен ... още..

"Зара СОД" ЕООД
Сватбен център „Капризна булка ” предлага планиране, организация и декорация на празнични тържества- сватби, фирмени мероприятия, кръщенета. Сватбена фотография, видео заснемане, сватбен DJ и водещ , фолклорна програма. Сватбени аксесоари и покани, и ... още.."ПАНИ" ЕООД
Каменоделски и погребални услуги от професионалист. Организация на погребения и панахиди, превоз на покойници, изработка на некролози, траурни стоки. Изработване на надгробни паметници от мрамор, гранит и варовик. Порцеланови снимки и портрети. Монта ... още..

Траурен център Кабрини ООД
Организация на погребения и кремация, транспорт в страната и чужбина , проектиране и изграждане на паметници! ... още..

ГРОБИЩНИ ПАРКОВЕ ЕООД
В firmi1.com фирма ГРОБИЩНИ ПАРКОВЕ ЕООД, с адрес Варна, ул. Акад.А.Сахаров и телефон 052 500784 е вписана с основна дейност Ритуали и обреди. ... още..

ГРОБИЩЕН ПАРК
В firmi1.com фирма ГРОБИЩЕН ПАРК, с адрес Троян, ул. Криволак 50 и телефон 0670 60659 е вписана с основна дейност Ритуали и обреди. ... още..

ВЕЧНА ПАМЕТ-В.ГЕОРГИЕВА ЕТ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ВЕЧНА ПАМЕТ-В.ГЕОРГИЕВА ЕТ с адрес София, кв. Орландовци,ул.Царево 19 и телефон 02 9550477. Основната дейност на ВЕЧНА ПАМЕТ-В.ГЕОРГИЕВА ЕТ е Ритуали и обреди. ... още..

АРЕЯ-1 ООД
Класификация "Ритуали и обреди" съдържа сред вписванията за град БУРГАС фирма АРЕЯ-1 ООД. Ще се свържете най-лесно с АРЕЯ-1 ООД на телефон 056 827671. ... още..