Фирми - Услуги - книговезки

Свилоза АД
Производство на сулфатна избелена целулоза и продукти от нея за хартиената промишленост. ... още..EТ ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ
Книговезки услуги.Подвързване на дипломни работи и дисертации. Папки. Ресторантски менюта и сметки. ... още..

Ателие за изящна полиграфия Аксамит
Ръчна изработка и художествено оформление на ПРЕДСТАВИТЕЛНИ КНИГИ в старинен стил; КНИГА НА АКЦИОНЕРИТЕ; КНИГА ЗА ГОСТИ; СВАТБЕНА КНИГА и покани; ФОТОАЛБУМИ; ПОДАРЪЦИ от корк и естествена кожа; РЕСТАВРИРАНЕ на стари ценни книги; ПОДВЪРЗВАНЕ на диплом ... още..

Конитерм - Н.Геров ЕТ
Подвързване, книговезки услуги, търговия на едро с канцеларски материали. ... още..В. П. М. ВЕКТРА ЕООД
Производство на всякакви видове рекламни материали от мукава картон и велпапе - мобайли, холдери, стелажи, дисплей, каталози, папки, подложки за мишки, посталети и много други. Производство на луксозни и обикновенни опаковки от картон и велпапе. Маши ... още..

ИНПАЛ ООД
Фирма ИНПАЛ ООД с адрес Дренов в СВОГЕ можете да намерите на телефон 0726 3019. Дейността на ИНПАЛ ООД е Книговезки услуги, подвързване и ламиниране. ... още..

ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ И СИНОВЕ ЕТ
Фирма ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ И СИНОВЕ ЕТ с адрес Захари Зограф 1 в САМОКОВ можете да намерите на телефон 0722 66168. Дейността на ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ И СИНОВЕ ЕТ е Книговезки услуги, подвързване и ламиниране. ... още..

АЛЕКС-ДОЙЧЕВ И СИЕ СД
АЛЕКС-ДОЙЧЕВ И СИЕ СД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9366476. Фирмата извършва дейност "Книговезки услуги, подвързване и ламиниране". ... още..

АЛЕК ЕТ
В firmi1.com фирма АЛЕК ЕТ, с адрес София, кв. Дружба и телефон 02 9738677 е вписана с основна дейност Книговезки услуги, подвързване и ламиниране. ... още..

САТЕЛИТ ДЖИ ЕМ ПИ БЪЛГАРИЯ
Ако Ви е нужен ламинатор, фолио, услуга или консултация – Вие сте на точното място. Ние предлагаме всичко за ламинирането – настолни и ролкови ламинатори, форматирано и ролково фолио, фолио за топло и студено ламиниране, аксесоари, услуги.   ... още..