Фирми - Услуги - дърводелски

АЛЕКСАНДРИНА ЕТ
Фирмата е специализирана в следните насоки: - Обзавеждане на хотели, ресторанти, дискотеки и барове. - Обзавеждане на офиси. - Производство на градински конструкции и аксесоари. - Производство на мебели от масив и ламинирани плочи. - Монтаж на нестан ... още..НЕЛИНА 1
НЕЛИНА 1 ЕООД е с основна дейност дървопроизводство и дърводобив. Продава и произвежда дърва за нуждите на бита, транспортира. гр. Панагюрище, ул. Стефан Караджа 2, 0357/62793, http://www.registarnaselskotostopanstvo.com/Горско_стопанство_и_дърводоби ... още..

РВТ Стил ЕООД
Фирмата се занимава с дървообработване, дърводобив, изработване на дървени кашпи, интериорни и екстериорни Врати, Камини, както и изграждането на дървени огради и Порти. ... още..

"Ст-Ив" ЕООД
Фирма "Ст-Ив ЕООД" е специализирана в проектирането и сглобяването на мебели. Фирмата ни е от 10 години на пазара за град Пловдив и продължава да се развива в тази област. Основният принцип на фирма "Ст-Ив ЕООД" е качество, коректност и експедитивнос ... още..ФИЛКОМ 4 ООД
Производство на Дървена стъклопакетна дограма, Врати от масив, Облицовки, Первази, Стълбища, Балюстради от дърво, Сауни, Фасониран дървен материал, Подови настилки от дървесина. Дистрибутори на входни и вътрешни врати ZETOK (интериорни и блиндирани) ... още..

Art Wood Design
ART WOOD DESIGN Проектиране и изпълнение на вашите идеи за вашият дом, градина, заведение или имение. С дърво се занимавамe вече над 10 години. Всичко което сме правили и ще правим са уникати. Освен на функционалността, наблягаме много на естетическо ... още..

Христо - София
Изработвам от дърво - рафтове,стелажи. Ремонт и сглобяване на мебели. Дърводелски услуги. Прогонка и боя на дограма. ... още..

ПРОФИЛ-М
Фирма ПРОФИЛ-М е най стария производител на рамки за картини и профили от дърво в България. Предлагаме също и стативи за рисуване кутии и други аксесоари и мебели от дърво. Цените са най ниските на пазара но качествето е перфектно без компромиси. ... още..

Тодор Славов
Изработка на рамки и подрамки за картини от естествен материал липа. Качесвото е високо и гарантирано. ... още..

МЕТАЛПЛАСТ - 2
Дограма и мебели от масивна дървесина. ... още..