Фирми - Услуги

АЕС-Х ООД
Сметосъбиране, сметоизвозване и преработка на битови отпадъци. ... още..АБС - 5 - Николай Христов ЕТ
Извършване на периодични прегледи за проверка на техническата изправност на товарни и леки автомобили, автобуси, ремаркета, полуремаркета и мотоциклети. ... още..

АБВ и М - 99 ООД
Оценка на инвестиционни проекти, технически и енергийни паспорти, строителен надзор и консултантска дейност. ... още..

А и Г - П. Александров ЕТ
Магазини - оръжие и муниции, обмяна на валута ... още..Агенция ЕСТАТ
Агенция ЕСТАТ е на пазара от 2002 година и се занимава с набиране, обработка и анализ на изследователски данни и с предоставяне на консултантски услуги. Нашата дейност обхваща пълния спектър от изследователски методи, като през последните години се ... още..

Евродизайн БГ EООД
Евродизайн БГ ЕООД [1] е създадена като фирма през 2006 и е лидер в разработването и производството на следващо поколение цифрови продукти. Ние предлагаме най-модерните технологии в областта на потребителската електроника и VoIP решения, за да задов ... още..

"Ванкова енд Партнърс Риъл енд Интелектуал Пропърти" ООД
“Ванкова енд Партнърс Риъл енд Интелектуал Пропърти” е компания,предлагаща услуги в областта на недвижимите имоти и интелектуалната собственост. Нашето най-голямо предимство е екипът ни – комбинация от млади и ентусиазирани специалисти, получаващи на ... още..

Осигурителна каса Нова
Пенсионно осигурителна каса. ... още..

Осигурителна Каса Съдружие
Осигурителната каса е доброволно сдружение на частни лица и малки фирми. Тя представлява своите членове пред институциите, свързани с осигуряването - НОИ и НАП. ... още..

Доверие ПОК АД
Пенсионно-осигурителна компания(1994). ... още..