Фирми - Търговско оборудване

Градински столове от Гарденити
Професионално вътрешно и външно обзавеждане, мебели за хотели, ресторанти и заведения. Гарденити ООД предлага богата гама мебели за обзавеждане на хотели, ресторанти, заведения, плажове, офиси, обществени сгради и частни домове. ... още..„Логистични системи”
Фирма Логистични системи се занимава с изграждането на складово и архивно оборудване, а именно библиотечни стелажни системи, каруселни и лифтови системи, индустриални работни места, рафтови и палетни стелажни системи, етажно складово стопанство, pall ... още..

Балкан Бюти ЕООД
Испанско оборудване,косумативи и инструменти за козметични и фризьорски салони.Задоволяване нуждите на козметици, фризьори, масажисти, маникюристи и педикюристи чрез професионални висококачествени продукти и оборудване от Испания. Без да губите излиш ... още..

ЕЛЖИ АСТАХОВ ЕООД
Регионален фискален сервизен център за район Стара Загора. Продажба и сервиз на касови апарати, изграждане и поддръжка на комплексни фискални системи за стационарни и мобилни търговски обекти. Ремонт на мобилни принтери и PDA. ... още..ЗАКС ЕС
Фирма ЗАКС ЕС предлага голямо разнообразие на врати в зависимост от посоката на отваряне - лява и дясна, от покритието, от формата на касата и от профил на таблата. Нашите врати са произведени в България от фирма “Евростил” ООД. ... още..

Перфект Мебел ООД
Офис мебелите се произвеждат по индивидуален проект.Материалите които използваме са разнообразни,като включват пдч,пдч с глацово покритие,боядисан мдф,фурнирован мдф,масив,полиглос,акрил,алуминий и др.Изработката на 3D проект и монтажът са безплатни. ... още..

КА-СЕРВИЗ ЕООД
Касови апарати,фискални принтери, ел.везни,POS оборудване,продажби,сервиз,консумативи.Доставка в цялата страна.Атрактивни цени и промоций на касови апарати за връзка с НАП. ... още..

Офая ООД
Офая декор обзавежда магазини с щендери, стелажи, манекени, закачалки, шкафове, аксесоари, рафтове, мебели и др. Собствено производство и директен внос от производител. ... още..

АКВА
Продажба и доставка на резервоари за питейна вода, водни помпи, хидрофорни системи - проектиране и изграждане. ... още..

Стеди Сервиз ЕООД
Стеди Сервиз ЕООД е регистрирана през 2009-та година, като наследник на фамилия предприятия водещи началото си от регистрираната в края на 1999-та година ЕТ Стеди - Стефан Радев. Най-често сте ни срещали като Стеди Консулт ООД. По подробно. Целта: Да ... още..