Фирми - Търговия на едро - мастила и оцветители за полиграфията

БЕНАМДА
Овкусители и ароматизатори за сладкарството. ... още..АРОМАКС
Материали за производство на хранителната индустрия и безалкохолни напитки - есенции, емулсии. Аромакс предлага диетични храни и хранителни добавки. Дейността включва производство и продажба. ... още..

ИНТЕРСПАЙС
Подобрители и адитиви за месопреработвателната промишленост. ... още..

АЛМИ БЪЛГАРИЯ - СТАРА ЗАГОРА
Алми България предлага подправки и адитиви за месопроизводството - подправки и адитиви за хранително-вкусовата промишленост, включително за производство на салами, шунка, рибни продукти. ... още..АНИКО-КОЛЕВ И СИН
Дейността на фирма "Анико-Колев и Син" е насочена към : - Производство и търговско обслужване с продукти, получени чрез дълбочинна преработка на растителни и животински суровини ; - Предлагаме богата гама от ароматични композиции и помощни материали ... още..

АРОМСА
От фирма Д-р Грозева - Аромса ЕТ Пловдив, представител на Aromsa, производител на аромати за хвп, не са актуализирали своя профил! Затова, кликнете на линка горе в дясно и намерете информация за производители и дистрибутори на различни видове хранит ... още..

Тинкс
ТИНКС ООД е вносител на мастила и консумативи за текстилен сито печат. Масталата са от Турция и предлагат богата цветова гама. Мастилата са без фталатни и отговарят на еко - текс стандарт. Предлагат се и консумативи за тях - разредители и др. Продажб ... още..

Слай комерс ООД
СЛАЙ КОМЕРС ООД предлага обширна гама емулсии и композиции за безалкохолни напитки. Всеки продукт произведен във фирмата е обозначен с търговската марка Marinoff - символ на високото качество на продукта. СЛАЙ КОМЕРС ООД работи със световни и европей ... още..

МИХАЕЛ ХУБЕР БЪЛГАРИЯ
Внос на печатарски мастила и консумативи за офсетов и флексо печат. Смесителна станция - смесване на цветове по скала PANTONE, HKS и по ваша мостра. ... още..

ЕВРОИНКС ООД
Мастила и консумативи за сито печат. Фирмата е официален вносител на: - Мастила за дигитален печат, солвентни, пигментни, водни и сублимационни - Дигитални принтери - KFG Italiana srl. - мастила за сито печат, пластизоли, PVC free пластизоли, водни б ... още..