Фирми - Търговия на едро - абразивни материали и изделия

СУПЕРАБРАЗИВ
Производство на диамантени инструменти, машини за шлайфане и полиране. ... още..METALIKA 2 OOD
Стругарски услуги, фрезови услуги, шлайфане на детайли. Обработва черни и цветни метали. Изработва детайли по поръчка със собствени или доставени от клиента метали. ... още..

АБРАЗИВ БГ ООД
АБРАЗИВ БГ"ООД е изклучителен представител на CARBO SCHROEDER Abrasivs,AWUKO , IMPERIAL за България. Фирмите са водещи в производството на шкурки за дърво, паркет, метали, лакове , кожи, пластмаса, стъкло, камък, строителство, MDF, HDF, OSB. Наши пар ... още..

ПЕТРОФЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД
Внос на индустриални масла и химикали за леярство, машиностроене и хартиена промишленост. Продуктите на фирма PETROFER Германия намират приложение в следните индустриални области: закаляване, металообработване, валцоване на стомана и алуминий, смазва ... още..Мела 99 ООД
"МеЛа 99" ООД Фирма "МеЛа 99" ООД е търговско дружество, създадено през 1999 г. Нашият предмет на дейността включва: Производство, продажба и износ на работни облекла и лични предпазни средства Производство и продажба на фланци Внос и продажба на лич ... още..

Завод за абразивни инструменти АД
Заводът за абразивни инструменти /ЗАИ/ е създаден през 1962 г. и е с най-големи традиции в производството и реализацията на абразивни изделия на българския пазар. Предприятието произвежда инструменти с керамична и магнезитова свръзка, карбофлексови д ... още..

ЗАИ АД
Класификация "Абразивни материали и изделия - производство и търговия" съдържа сред вписванията за град БЕРКОВИЦА фирма ЗАИ АД. Ще се свържете най-лесно с ЗАИ АД на телефон 0953 88901. ... още..

ЕТИ БАНТ - БЪЛГАРИЯ Е ЕООД
Фирма ЕТИ БАНТ - БЪЛГАРИЯ Е ЕООД с адрес Пазарен 4А в Айтос можете да намерите на телефон 0558 29055. Дейността на ЕТИ БАНТ - БЪЛГАРИЯ Е ЕООД е Абразивни материали и изделия - производство и търговия. ... още..

ДАЙМЪНД ТУУЛ СЪПЛАЙ БГ ЕООД
В firmi1.com фирма ДАЙМЪНД ТУУЛ СЪПЛАЙ БГ ЕООД, с адрес София, ул. Стар Лозенски път 37 и телефон 02 9731779 е вписана с основна дейност Абразивни материали и изделия - производство и търговия. ... още..

ГЕОПРОДУКТ АД
В firmi1.com фирма ГЕОПРОДУКТ АД, с адрес Асеновград, ул. Б.Икономов 19 и телефон 0331 650 46 е вписана с основна дейност Абразивни материали и изделия - производство и търговия. ... още..