Фирми - Търговия

Евро ЛЕД ЕООД
Евро ЛЕД се занимава с търговия на едро и дребно на светодиодно осветление. В нашия магазин, ще намерите огромен избор от хиляди модели LED крушки, пури, панели, ленти от световно известни марки като Cree, Samsung, V-tac. LED осветление е подходящо з ... още..Пластформ ЕООД
Пластформ ЕООД Ние сме официален дистрибутор на българските лидери в производството на детски и бебешки стоки. ... още..

Пластформ ЕООД
Пластформ ЕООД Ние сме официален дистрибутор на българските лидери в производството на детски и бебешки стоки, възрастова група от 0 до 14 години. ... още..

Агроком ЕООД ЕООД
Продажба на резачки, моторни триони, косачки, двигатели за мотофрези, пръскачки, моторни коси, храсторези, мотофрези, водни помпи, генератори, инверторни електрожени, дробилки, косящи трактори, моторни ъглошлайфи, снегорини и др. техника ... още.."АХАВА" ООД
Фирма ‘Ахава’ ООД е създателят на онлайн магазина www.uau.bg. Освен вносител и дистрибутор на много брандове за България, магазин ‘Ахава’ е работното място и производителят на ръчно изработените картички, които онлайн магазинът предлага. ... още..

Никея ЕООД
Никея ЕООД се занимава с директен внос и търговия на едро и дребно, като предлага на клиентите си широка гама от резервни части, инструменти, материали и консумативи за климатична и хладилна техника. За фирмата е от основно значение да предложи на св ... още..

Любекс ЕООД – производство, пакетиране, бутилиране и търговия с хранителни стоки ЕООД
Производство на пакетирани храни с търговска марка „Любекс”, „Маргарит” и „За всеки джоб”. Дистрибуция и търговия на едро и дребно с пакетираните храни – ориз, варива, зърнени храни, брашно, сол, захар, олио, зехтин, тестени изделия, консерви и др. Б ... още..

АМУРАА-КОНСЕРВ-68 ООД
Фирма „АМУРАА – КОНСЕРВ – 68” ООД е основана през 1992 г. в гр. Варна, като от основаването си до момента 22 години развива следните основни дейности : 1.Търговия на дребно и едро с хранителни стоки 2.Производство на плодови и зеленчукови консерви – ... още..

ВАНЕВ ЕООД
Продавам Люцернова гранула ... пакетирана и насипно големи количества... за информация www.vanev.bg ... още..

Аументо ЕООД ЕООД
Донна Маркет предлага голямо разнообразие от бижута със стилен и елегантен дизайн, прецизна изработка и златно покритие. В онлайн магазина ще намерите колиета, обеци и комплекти бижута със сваровски елементи, инкрустирани с перли, кристали или циркон ... още..