Фирми - Туроператори и туристически агенции

Стенли Травъл ЕООД
Агенцията е създадена през 2000г. и дълго време като турагент се учехме от най-добрите ни колеги. Решихме да приложим наученото като започнем да предлагаме свои собствени пакети. Благодарение на натрупания опит програмите ни са съобразени с дължината ... още..ВИВА ТУРС БЪЛГАРИЯ ООД
Продажба на автобусни билети за страната и чужбина, самолетни билети на редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании, почивки и екскурзии в страната и чужбина, круизи и хотелски резервации. ... още..

Аllinclusive pochivki
www.allinclusive-pochivki.eu предлага на своите клиенти следните услуги: - Хотелско настаняване в България и чужбина; - Настаняване в къщи, вили, СПА хотели, луксозни и бизнес хотели, хотели на море, хотели на планина, градски и семейни хотели; - Най ... още..

Почивки и екскурзии от туристическа агенция Гала Турс
Туристическа агенция ГАЛА-ТУРС е специализира в множество сфери на туристическите услуги и може да Ви предложи разнообразни групови и индивидуални екскурзии в България и чужбина, почивки на море или на планина, екзотични почивки, хотелски резервации, ... още..СТЕФАНИ ТУРИСТ ООД
Стефани турист е лицензиран туроператор с рег.№ 538,има застраховка "Отговорност на туропратора". Услуги : почивки ,екскурзии ,групови пътешествия ,индивидуални пътешествия ,празнични оферти ,клуб запознанства , ученически екскурзии ,лагери ,абитурие ... още..

"Енигма турс"
Енигма Турс предоставя услуги по настаняване в хотели и апартаменти под наем в Созопол и Южното Черноморие. Осигурява кола под наем или морски мероприятия като разходка с яхта или гмуркане. За информация: www.kraspen.com и телефон: + 359 550 2 26 93. ... още..

Мак Травел ЕООД
Туристическа агенция Мак Травел - град Варна предлага голямо разнообразие от селектирани дестинации за почивки и екскурзии на водещи туроператори, изготвяне на индивидуални туристически програми по желание на клиента, хотелско настаняване в България ... още..

OK air services ЕООД
"ОК еър сървисиз" е оторизиран представител на Чешки Аеролинии за България. Предлага изгодни самолетни билети за цял свят, екскурзии и уикенди в Европа, СПА ваканции и почивки в Чехия, Унгария и Австрия, пътувания за концерти, спортни мероприятия, па ... още..

Мак Травел ЕООД
Туристическа агенция Мак Травел предлага широк спектър от услуги в сферата на туризма: * селектирани почивки и екскурзии в страната и чужбина * хотелски резервации в България и чужбина * изготвяне на индивидуални програми за пътувания до всяка точка ... още..

Партнер Травел ЕООД
Фирма “ПАРТНЕР ТРАВЕЛ” ЕООД е лицензиран български туроператор от 2001г. с удостоверение за извършване на туроператорска и турагентска дейност. "ПАРТНЕР ТРАВЕЛ" предлага: *Специални програми за туризъм в Турция; *Екскурзии и почивки в България и чужб ... още..