Фирми - Трикотажни изделия

Александър -производство на прежда
Александър ООД е българска компания с опит в търговията с прежди. Предлагаме различни видове прежди за ръчно плетене и кинкалерия. Преждите са с различен състав – акрил, памук, комбинация от полиамид и акрил, вълна и акрил, хлоровлакно и акрил и друг ... още..Про Дизайн Г ЕООД
"Про Дизайн Г" е фирма, специализирана в производство на мъжка конфекция и трикотаж, с 18 годишен опит. Произвежда Мъжки Ленени и памучни ризи и панталони, дънкови облекла, Полошърти, тишърти, суитчъри и много др. Фирмата работи под запазена марка "G ... още..

ГСИ-БАЛКАНИ ЕООД
ПРОДАЖБА НА ТРИКОТАЖ И БЕЛЬО ... още..

" Джери - Джезми Расим" ЕТ
ЕТ „Джери – Джезми Расим“ е сред лидерите на българския пазар за директен регулярен внос на платове, материали и аксесоари за нуждите на шивашката промишленост. За своите клиенти фирмата разполага с широка цветова гама тъкани и плетени платове, шевни ... още..New Style Ltd. ООД
Ние осигуряваме елегантна мода за приятен начин на живот, винаги в крак с времето и тенденциите на деня, но в рамките на добрия вкус. За хората, които се чустват добре, защото са намерили своя собствен стил. Ключът за нашия успех се крие в доказалата ... още..

Беллезза
Фирма Беллезза се занимава с производство и внос на дамско, детско и мъжко бельо и пижами от Турция. Изделията са изработени от естествени материи, качеството на които е гарантирано. Голямото разнообразие на модели, благоприятства бързото развитие на ... още..

Орис ЕТ
Трикотаж - търговия. ... още..

Одилия
Внос и търговия на едро на луксозно дамско бельо. ... още..

Ню Силует
New Silhouette Производство на дамско бельо. ... още..

Нитекс АД
Произвежда горен трикотаж, мъжко, дамско, детско облекло, пуловери, блузони, елеци, клинове и поли. ... още..