Фирми - Транспортни услуги

Транспортни услуги Сдружение
Предлагаме услуги, свързани с товарен транспорт по направления в София и страната. Разчитаме на опита си и надеждния автопарк, за да предложим качествена и точна услуга. През годините сме превозвали немалко товари на фирми, партньори и частни лица и ... още..Hamali.BG ООД
Премесване от Hamali.BG в София на домове и офиси. Хамалски услуги, също опаковане и продажба кашони, опаковъчни материали. Безплатен предварителен оглед. Превози на товари в чужбина и страната. Съхранение на багаж във фирмен склад. ... още..

РАПИДО ЕКСПРЕС ЕНД ЛОДЖИСТИКС ООД
Международни и републикански куриерски услуги от Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД - Компания с 12 години опит, покриващ най-високи стандарти за изпълнение на предлаганите куриерски услуги. ... още..

ПЛАМ-ДЖИ71ЕООД ЕООД
извьршване на транспортни услуги с бус-фургон-влаго и шумо изолиран до 3500т.общо тегло ... още..Бочев Транспорт ЕООД ЕООД
Бочев транспорт е фирма за транспортни услуги, както в София така и за страната, утвърдила позициите си с годините на професионална дейност. Фирмата извършва товарни превози, като разполага с камиончета и бусове с различна товароносимост (до 2 тона), ... още..

АДВАНС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ТРАНСПОРТ ( БАЛКАН )
Адванс Интернешънъл Транспорт Инк. е компания занимаваща се със спедиторски и логистични услуги. Занимаваме се с превоз на товари чрез морски, сухопътен, железопътен и въздушен транспорт. Основният ни акцент са Източна Европа, ОНД, Близкия Изток. ... още..

АТО Импекс ЕООД
Фирма АТО Импекс предлата на своите клиенти траспортни услуги до всяка точка на България и Европа. Фирмата разполага и с храдилни автомобили до 2 тона.Ценови отстъпки за редовни клиенти. Възможност за дългосрочно обвързване.Фирмата разполага и с удоб ... още..

Къци Транс ЕООД
Транспорт на иниртни материали, ... още..

Автотрейд ТС ООД
Автотрейд ТС” ООД е основана в края на 2010 година с търговска марка iRent и в своята дейност „Автотрейд ТС”ООД стъпва на 20-годишните опит и традиции на фирма ”Автотрейд” ООД в автомобилния бранш, утвърдени още от 1992 год. Фирмата има офиси в София ... още..

ЕС ДИ КАРГО ЕООД
Ес Ди Карго е българска компания с опит в сферата на транспортните услуги. Дейността ни включва организиране и извършване на автомобилни превози, извършване на цели и групажни пратки от и за цяла Европа, разработка на оптимални транспортни схеми, съо ... още..