Фирми - Торове

Пестицид
Качествени семена хибрид на PAU Semences с поръчка от ПЕСТИЦИД с фирмен телефон 054 800 273 е решението за високи добиви в земеделието и зърнопроизводството. Още гранулирани торове и устойчиви на стрес семена – всичко това на pesticid.bg. ... още..Хумустим
Хумустим доказано гарантира повишаване на добива и качеството на получената продукция, с голяма икономическа печалба. Фирма “АГРОСПЕЙС” ООД гр. Велинград, производител на течния органичен тор Хумустим и Агрохумустим. Подробно разработеният Агрокаленд ... още..

Компакт пак ООД
Фирмата Компакт пак ООД е създадена през 2000 год. със седалище гр. Ловеч. Лидер е в региона на пазара за торове, семена и препарати за растителна защита. Преадлага цялостно решение: Пълна гама услуги и продукти за земеделското производство.Нашата це ... още..

Кимпекс
„КИМПЕКС” ЕООД е изключителен представител за България на румънския торов завод „AZOMURES” S.A, Tg Mures – www.azomures.com „AZOMURES” S.A е лидер в производството на торове на румънския пазар. Завода е разположен върху 147 ... още..Лебозол
Фирма Лебозол® Дюнгер ГмбХ със седалище в Елмщайн е специализирана повече от 20 години в течните торове за листно хранене. Чрез комбинацията "продукти с консултация" Лебозол си извоюва водеща роля както в Германия, така и зад граница в редица европей ... още..

АГРО МААТ
Агро Маат ЕООД   Агро маат ЕООД е специализира в търговията с продукти за растителната защита - препарати, торове и семена. Предлага посадъчен материал, почвени смеси, листни торове и обеззаразители. Офиси Стара Загора Адрес: ул. Цар Симеон Вели ... още..

ЗЕНИТ АГРО
Фирма ЗЕНИТ АГРО се занимава с производство на агрохимически препарати. Производство и търговия на полиетиленови изделия, препарати за растителна защита, торове смеси. Фирмата е утвърдена на българския пазар! ... още..

ЛИРЕН ЕООД
ЛИРЕН ЕООД препарати. производство и търговия на торф и торфени субстрати "GAMMA", цялосно изграждане на градини и паркове, поливни системи, ландшафтно проектиране ,изграждане и поддръжка на обекти ... още..

АГРИМАТКО БЪЛГАРИЯ
„Агриматко" е международна компания в областта на земеделието. Дейността й включва доставка на препарати за растителна защита, специални торове,семена за полски и зеленчукови култури, земеделски машини, ноу-хау и практическисъвети за земеделските про ... още..

ЗП Мариан Маринов
ЕКОФЕРМА МАРИАН МАРИНОВ ФЕРМАТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2004г. И СЕ НАМИРА В ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ РАЙОН НА 20 КМ. ОТ ГРАД ШУМЕН. ОСНОВНАТА И ДЕЙНОСТ Е ПРОИЗВОДСТВОТО НА БИОТОР С ПОМОЩА НА ЧЕРВЕН КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ / RED WORM COMPOSTING/. ОСВЕН ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ... още..