Фирми - Текстилна промишленост

Ана Мариус БГ ЕООД ЕООД
Търговия на едро и дребно .Фирмата предлага дамско и мъжко бельо ,произведено от "Алекс Стил" гр. София.Разполагаме с богата цветова гама ,отлично качество и разумни цени.Фирмата произвежда и бански костюми. ... още..newaksesuar
Текстилни аксесоари . ... още..

The Quill LTD - Пачето перо еоод ЕООД
Внос и търговия със спално бельо и хавлиени изделия от Пакистан. На едро и дребно. Спалното бельо в различни размери и изисквания на клиента - от класически до супер големи, с най-добрите комбинации и решения за бебешкото легло, детската стая, леглот ... още..

HRSCOLLECTIONS ЕООД
Текстилно обзавеждане на хотели, ресторанти и спа центрове ... още..ХРС Колекшънс ЕООД
Продукти за хотели ресторанти спа центрове с доказано качество.Предлага цялостни решения за интериорен текстил. ... още..

Лена Интернационал ЕООД
Търговия с плетачни машини / машини за производство на трикотажни изделия втора употеба от марките: Shima Seiki, Stoll, Staiger, Protti, Universal, Dubiet, Omega, Rimach, Monck, Nentlry, Sheller, Orizio Marchisio, Pilotelli, Mec Mor, Santoni и др. ... още..

Неатекс ЕООД
Търговия на едро и дребно с шивашки материали!!! Кинкалерия. ... още..

Камелеон Текстил ООД
Фирмата на едро Камелеон Текстил, създадена през 1993 г. оглавява търговията с текстил в Унгария. Нашата основна дейност е внос на текстил за облекло, съответно търговия на едро с текстил и текстилни стоки. Ние имаме качествени суровини, закупени от ... още..

САТ 2012 ЕООД
Спално бельо за дома и хотела. Ушиване на чаршафи, калъфки, пликове за юргани и одеяла, олекотени завивки, кувертюри и шалтета за легла и други. Шивашки услуги за спално бельо и готови спални комплекти. Изработка на спално бельо и комплекти от полиес ... още..

Ботексим-Д.Ботев ЕТ
Фирма "Ботексим" е основана през 1992г. Основната дейност е директен внос и продажба на шевни игли ("Lammertz", "Groz-Beckert", "Schmetz"), плетачни игли, платини и резервни части за шевни и плетачни машини. Фирмата е също така основен представител н ... още..