Фирми - Стъкло

Дакс 96 ООД
Фирма Дакс-96 се занимава с търговия със стъкла, огледала, материали за производство на стъклопакети, инструменти и машини за стъкло обработка. Също така Дакс-96 предлага всички видове обработка на стъкла и огледала - рязане, кантиране, фасетиране, м ... още..СИМОНА ЕКО
Фирмата се занимава с огледала от 1987год. Специализирана е в изработка на огледални пана, обшиване и монтаж на колони със събиране на стъкло със стъкло без и със лайсни, монтаж на таванни пана и огледала. Изпълнява всички нестандартни дизайнерски ре ... още..

DESIGN OF GLASS
Страстта ми към стъклото започна преди 11 години. С годините тази страст не се изпари, въпреки трудностите, с които се сблъсквах, а напротив стана още по- силна. Започнах с обработката на стъклото и монтаж на стъклото- бях изумен от това как от този ... още..

Студио Вистерия
Всеки продукт, ръчно изработен в студио Wisteria е произведение на изкуството, в който е вложено оригинално творчество и емоция и като такъв е неповторим. ... още..Феерия - БМ
Ние, от фирма ФЕЕРИЯ-БМ ЕООД, сме се посветили на ръчното рисуване и декориране на стъклени съдове: - вази - купи - фруктиери - пепелници - чаши - гарафи - свещници и много, много други. Разработили сме широк асортимент от модели и цветови комбинации ... още..

Инхом ООД
Производител на ръчно духани изделия от стъкло, сувенири, рит уални чаши, свещници, технически стъкл и бутилки. ... още..

Коновалова
Декоративни стъкла за врати, прозорци, мебели ... още..

Ателие „Боби Коруджиков
Кристално стъкло, дизайн-уникат: Нестандартни огледала с орнаменти Огледални стенни часовници с орнаменти Касетирани врати, модулен принцип Кристални стъклопластики за офиси и др. ... още..

Аквадизайн ООД
Всичко за аквариума от водещи производители Изработка, оборудване и абонаментна поддръжка на луксозни аквариуми Соленоводни рифови аквариуми Над 100 вида соленоводни и сладководни риби и животни Консумативи и аквариумно оборудване ... още..

Ивидик
Фирма СД ИВИДИК - МИХАЙЛОВИ И СИЕ развиват дейност от 1991 год. Предлагат всички видове стъкларски услуги: 1. Огледала - изработват и монтират нестандартни форми, и тяхната обработка (кант, фасет). 2. Изработка на стъклени плотове за маси с различни ... още..