Фирми - Строителство - водопровод и канализация

Геомат 2 ЕООД
Геомат 2 ЕООД предлага продуктовото разнообразие от водни помпи за водоснабдяване, отводняване и противопожарни системи. При нас ще намерите дренажни помпи Зенит и Дрено внос от Италия. Продаваме полиетиленови резервоари за вода – разполагаме със скл ... още..Термодизайнтотал
"Термодизайнтотал е българска фирма извършваща внос и търговия на съоръжения за климатизация, соларни системи, водопровод, отопление и други. В сайта на компанията ще намерите информация относно продуктовата гама, която включва битова гама – медни тр ... още..

Строителна механизация АД
Строителна механизация АД е инженерингова компания, работеща в сферата на подземното строителство и безизкопните технологии. Безизкопни технологии е обобщаващо наименование на група технологии за изграждане на нови тръбопроводи или рехабилитация на в ... още..

Парапорт ЕООД ЕООД
Отпушване на канали София, Отпушване на шахти София, Видеодиагностика София, Каналопочистване София ... още..АСТ ЕТ
Отопление ВиК Газ Климатизаця ЕТ "АСТ" Уважаеми клиенти фирмата се занимава със проектиране, изграждане, сервиз и подръжка на битови и промишлени Газови, ОВ(отопление и вентилаця) и ВиК инсталации, Климатизаця. Предлагаме качествено изпълнение на атр ... още..

ДИА – 33 ООД
„ДИА – 33” ООД извършва изграждане, поддръжка и ремонт на В и К съоръжения. Нашият екип е съставен изцяло от обучени работници с опит и доказан професионализъм. Разполагаме с модерна техника, наблюдаваме внимателно проектите, по които работим и държи ... още..

Елнет България АД
Елнет България АД е българско дружество, работещо в сферата на опазване на околната среда и инфраструктурни проекти по пречистване на питейни и отпадъчни води. ISO 9001:2000 - внедрена система за управление на качеството "Производство, продажба, монт ... още..

Биосистем-23 ООД
Пречиствателни станции за битови и промишлени отпадни води, системи за пречистване на питейни води, сепаратори за нефтопродукти, филтри, омекотителни инсталации, инженеринг, доставка, монтаж, пуск и обслужване. ... още..

„Ечооги” ЕТ
Отпушването на канали и почистването на септични ями , които ЕТ„Ечооги” гр.София предлага на клиентите си, се отличава с изключително високо качество. Ние сме дългогодишен лидер в областта на ВиК услугите. Нашите специалисти са с дългогодишен опит в ... още..

Юнит Комфорт ЕООД
Доставка и монтаж на пречиствателни станции за отпадъчни води работещи по нова SBR технология/ най ефективния метод за пречистване на отпадъчни води използван в градските пречиствателни станции/. Резервоари с обем до 50 000 литра на една конструкция ... още..