Фирми - Строителство на покриви и хидроизолации

Жорстрой Ремонт на покриви ЕООД
Ремонт на покриви Пренареждане на керемиди с мушама и летви, монтаж на улуци и водостоци, тенекеджийски услуги, полагане на хидроизолация и битумни керемиди, дървени конструкци на покриви ремонт на стари покриви изграждане на нови покриви виско качес ... още..Тето ЕООД ЕООД
Фирма Тето се занимава с ремотн на покриви и производство на метални керемиди, както и безшевни улуци. Също така произвежда метални халета. Доказала се на българският пазат фирма. ... още..

Аква Метал ЕООД
Американски безшевни олуци • Произведени изцяло от висококачествени МЕТАЛНИ листи; • Модерен дизайн – олук тип „Корниз” с разгъвки 300 и 381мм; • Неограничена дължина; • Разнообразие от цветове; • Трайност на цветното покритие над 15 години; • Осигур ... още..

Арт Руф ЕООД
Фирма "ART ROOF" EOOД се извършва дейност в областта на покривните и хидроизолационни работи. Имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. Работим с висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството ... още..VIP Покриви
Ремонт на покриви,смяна на керемиди пренареждане на стари, поставяне на черна хартия,воалит и битумни керемиди,монтаж на улуци-водостоци.Бързо и качествено изгодни цени. ... още..

JR Хидроизолации Варна ЕТ
Специалист с 10 годишен опит в полагане на битумни хидроизолации и битумни керемиди върху плоски и скатни покриви, хидроизолиране на фундаменти, ремонт на покриви на жилищни блокове, козирки на Вашия дом, склад или друг търговски обект, с качествени ... още..

Божилов Холдинг ЕООД
Строителство,Ремонт,Проектиране,Пътни настилки 1. Ремонт на покриви 2. Покривни конструкций 3. Хидроизолация 4. Топлоизолация 5. Строителство и рехабилитация на пътища 6. Текущо и зимно поддържане на пътища и пътни съоръжения 7. Изграждане водопровод ... още..

АНГЕЛОВ МИЛКО
Претърсване на покриви, всички видове каменна зидария и мазилки. ... още..

КУЗИ 63
Строителство и ремонт на покриви. Качество и коректност. ... още..

ЖОРДАН СТРОЙ
Ремонт на покриви, тенекеджийски услуги. Бързо, качествено, гаранция! ... още..