Фирми - Строителство - метални конструкции

ТОПМЕТАЛ ЕООД
ТОПМЕТАЛ предлага на своите клиенти изработка и монтаж в кратки срокове на сглобяеми сгради от стоманени конструкции с различно предназначение - халета, хангари, навеси, складове, търговдски площи и изложения. ... още..Евро строй инвест бг ЕООД
Производство и монтаж на изделия от ковано желязо:парапети,огради,порти,тенти,решетки и др. Алуминиеви парапети в два основни цвята(натурален алуминий и инокс)-Цени от 70лв/л.м ХИТ ЦЕНИ -УВЕРЕТЕ СЕ САМИ ... още..

ГТС Метали ЕООД
Проектиране Проектираме всякакъв тип конструкции от стомана, неръждавейка (инокс), алуминий, месинг и други цветни метали по поръчка на клиента. Изработка Изработваме стоманени конструкции и всякакви изделия от стомана, неръждавейка (инокс), алуминий ... още..

Неотех Инженеринг
Производство и търговия с алуминиеви парапети. Алуминиеви парапети с покритие от инокс. www.parapetite.bg Иноксови парапети издържливи на атмосферни условия. Стъклени парапети. ... още..Асто Метал
Фирма "Асто Метал" - Русе се занимава с изграждане и ремонтиране на детски спортни съоръжения, детски площадни, а също така и с производство на метални изделия в широка гама - врати, сейфове, беседки, пейки, спирки и др. Нашата фирма ви предоставя и ... още..

EТ Веселин Запрянов
Производител на фургони, изкопни дейности и авточасти втора употреба. ... още..

Топметал ЕООД
ТОПМЕТАЛ ЕООД произвежда, продава, монтира и демонтира метални халета и навеси. Компанията предоставя на своите клиенти бързо и качествено обслужване. Персоналът на фирмата има дългогодишен опит в производството и монтажа на метални конструкции. Мета ... още..