Фирми - Строителство - жилищно

Жилищен комплекс Оазис гр.Пловдив
Строителство и продажба на апартаменти в луксозен жилищен комплекс ОАЗИС 4 в кв. Южен на гр. Пловдив. Апартаменти в Пловдив - ново строителство от Оазис-Строй. ... още..ЛОНБГ ЕООД
Фирма “ЛОН БГ” EООД филиал на „TORKAM GROUP” стартира нова инвестиция с проекта наречен „STAMOPOLU LUX” в едно от най уникалните места за почивка по Българското черноморие - Приморско. Махмут Дерели председател на съвета на директорите и генерален ди ... още..

Ай Си Инвестмънт ООД
Търсите имот? Фирма Ай Си Инвестмънтс ООД е с предмет на дейност инвестиционно проектиране и строителство на жилищни комплекси. Компанията извършва проектиране, строителство и продажба на различни видове имоти – апартаменти, офиси, магазини, гаражи, ... още..

Акропол Билд ЕООД
”АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД се занимава със строителство в град Варна и района. При нас строителните дейности се извършват от специалисти с дългогодишен опит и стаж в сферата на строителния бранш. Всички работят под прекия контрол на управителя на фирмата и ... още..ДИ СТРОЙ ЕООД
Строително дружество “ДИ СТРОЙ” е основана през 2007 година с частен капитал. Преминала през различни организационни форми, компанията се утвърди в сферата на строителството като стабилна структура с големи възможности и високо качество на своите про ... още..

Мони Естейт ЕООД
ЗА НАС НЯМА ТАЙНИ В СТРОИТЕЛСТВОТО! МОНИ ЕСТЕЙТ предлага всички видове строително-ремонтни дейности: - Груб строеж на сгради – 12-15€/м² труд, 55-65€/м² с материалите, технически ръководител, узаконяване, качество, гаранция; - Метални конструкции, са ... още..

АРТСТРОЙ ООД
Фирма АРТСТРОЙ ООД с адрес ул. Дичо Петров 6 в Смолян можете да намерите на телефон 0301 65565. Дейността на АРТСТРОЙ ООД е Жилищно строителство. ... още..

Сиера - Яни Тодоров ЕТ
Жилищно строителство ... още..

Сити Дженерал ЕООД
Жилищно строителство ... още..

Петков-М ЕООД
Жилищно строителство ... още..