Фирми - Строителство

   Стилстрой ООД
Фирма "СТИЛСТРОЙ" е създадена през 2002 година от братя Тодорови. Спектъра на предлаганите от нашата фирма услуги се простира от класическо до модерно,от строителство на хотели до домашен ремонт. Строителство "до ключ" придобива все по-голяма популяр ... още..Интериорни врати от Каракашев и Син Еоод ЕООД
Фирмата е производител на ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ за жилищни сгради, за апартаменти, за складове и за промишлеността. Нашите интериорни врати могат да бъдат произведени от МДФ с ламинатно покритие, от висококачествен ХДФ и от закалено стъкло и дървена каса. ... още..

ВАЙС-ПРОФИЛ ООД
"Вайс профил" е бързоразвиваща се българска фирма и лидер в производството на PVC и алуминеви профилни системи за врати и прозорци (PVC и алуминева дограма). Фирмата е основана през 2003 г., а на пазара е от 2004 г. ... още..

Каракашев ЕООД
Фирмата (Каракашев и Син ЕООД) е производител на МЕТАЛНИ ВРАТИ, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ, ВХОДНИ ВРАТИ, за апартаменти, за складове, ВРАТИ ЗА МАЗЕТА и за промишлеността, РЕШЕТКИ и също така брава (монтаж на брави). Вратите могат да бъдат с покритие грунд, фо ... още..Пи Трейд ЕООД ЕООД
„ПИ Трейд” ООД - официален представител на „GRAF” Германия и “BMS” Ирландия – лидери в сферата на пречистване на отпадни води. ... още..

Контрол на достъп, контрол на работното време, биометрични отпечатъци ООД
http://ohranitelnisistemi.eu/ Качествени охранителни системи. Видео наблюдение, СОТ, контрол на достъпа, бариери, пожароизвестяване и периметрова охрана. Всичко необходимо за фирмената и лична сигурност. Ние ще Ви консултираме как да изберете най – п ... още..

Естаком ООД
Естаком ООД има над 20 годишен опит в проектиране, строителство и обзавеждане до ключ на многоетажни и нискоетажни жилищни и бизнес сгради в страната и чужбина. Разполагаме с бригади от опитни майстори за всякакви строителни работи. Разполагаме с арм ... още..

ПИР ИМПЕКС ООД ООД
Извършване на ново строителство,ремонти всички видове,ниски цени ... още..

ВИБРОБЕТОН 2010
ВИБРОБЕТОН 2010 е с основна дейност производство на бетонови разтвори и замазки, смеси от бетон, бетоновъзли и други бетонови изделия. За контакт с фирмата: гр. Пловдив 4000, Пътя за с. Брестник, 700 м. след разклона, тел. 032/676002, info@higis.eu. ... още..

„Главболгарстрой”
„Главболгарстрой“ е създаден през 1969г. С годините фирмата се развива и през 2005г. става холдинг и една от най-големите компании в България и Балкански полуостров. ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ поема ангажимент за лоялна и отворена конкуренция на световните паза ... още..