Фирми - Стоки за хранително-вкусовата промишленост

Бест Фоод
Занимаваме се с търговия с месо, месни продукти и хранителни стоки. Работим с компани от цяла Европа, също с фирми от България. ... още..ВИНКОМ
ТЪРГОВИЯ С ЖИТНИ КУЛТУРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ... още..

Демитрейд ЕООД
КОИ СМЕ НИЕ? Демитрейд ЕООД е компания създадена от г-н Костадин Димитров, под чието ръководство вече дълги години успяваме да задоволим нуждите на нашите клиенти с разнообразие и качество на естествени обвивки за колбаси(свиснки ,телешки,овчи) Демит ... още..

БОР ЧВОР
Гамата на киселите млека на фирма Бор-Чвор е много богата: нискомаслено, високомаслено, овче, биволско, цедено – мляко за всеки вкус, произведено по съвременни технологии от подбрана, висококачествена суровина. ... още..Джотир Гриха
Джотир Гриха е предприятие създадено през 2007 година. Развива се в областта на търговията. Ние предлагаме на българския пазар хималайската кристална сол. Основно Хималайската сол се разделя на : Черна сол, розова сол и прозрачна сол. Черната сол има ... още..

ИВ Трейдинг ООД
Метални опаковки за бой,лакове,разредители и мастила. Пластмасови кутии за храни.Пластмасови кутии за химически продукти. Тенекии за мед. Тенекии за сирене. Еднократни опаковки.Кутии за автобои. ... още..

Трипинг ЕООД
Фирмата ни "Трипинг" ЕООД е създадена 2002 г. със седалище в гр. София. Основната дейност на Компанията е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на ... още..

НИ-КАЙ ЕООД
НИ-КАЙ Ви предлага богат асортимент от обредни погачи, сватбени торти и баници с гарантирано високо качество и на достъпни цени. За Вашия специален ден, при нас, Вие ще намерите най-изкусно изработваните хлебопекарски изделия, както и сладкарски насл ... още..

Мери-Ан ООД
Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия. ... още..

Чоки - 2000 ЕТ
Производство и търговия на безалкохолни напитки и плодови концентрати. ... още..