Фирми - Средства за автоматизация

СТС Електроникс ООД
СТС Електроникс ООД е водещ български производител на датчици и електронни устройства, предоставяйки на своите клиенти и партньори иновативни и практически решения при автоматизирането на производствени процеси в индустрията. ... още..МД Електрон ООД
Проектиране и производство на електронни изделия Изработка на платки, насищане на електронни платки Електроника за газови уредби Модули за автоматично включване на фарове,габарити и табло Модули за автоматично задвижване на бариери и гаражни врати Из ... още..

СТС Електроникс ООД
СТС Електроникс ООД е най-големият български производител на датчици и електронни устройства за автоматизация на производството и е позиционирана в гр. Габрово. ... още..

Аутекма Инженеринг
“АуТекМА Инженеринг” ООД е основана през 2008 г., като филиал на “AuTecMA” Германия, която е основана през 2002 г. Фирмата извършва доставка, монтаж и програмиране на системи за управление с широк обсег на приложение в различни отрасли. ОСНОВНА ДЕЙНО ... още..Смарт Билдинг Технолоджис ООД
Фирма „СМАРТ БИЛДИНГ ТЕХНОЛОДЖИС” ООД е създадена през 2004г. от специалисти с богат опит, изготвили концепцията, програмирали и извършили реалния пуск на множество подобни системи в страната. В момента фирмата е сертифициран партньор на фирмата Hone ... още..

БМС Инженеринг ООД
Фирма БМС ИНЖЕНЕРИНГ ООД е основана през 1999 год. като Дружество с ограничена отговорност. Фирмата се занимава с проучване, проектиране, доставка, монтаж и пуск на системи за сградна автоматизация. Извършвайки пълен инженеринг, ние осигуряваме гаран ... още..

System Group България ЕООД
SystemGroup България, част от SystemGroup International- международна компания с основна дейност - доставка на оборудване, решения и услуги за автоматизация, управление на търговски обекти, промишлени предприятия и логистика. Портфолиото на SystemGro ... още..

Актив Ел Инженеринг ООД
Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за промишлена автоматизация. Изграждане на нови системи за автоматично управление на производствения процес, както и частични и пълни реконструкции на технологични линии. Представител за България на сигн ... още..

Мехатроника К&ВД
• Инженеринг в областта на машиностроенето и автоматизацията на производството. • CNC машини за газово и плазмено рязане. • Модернизация на копирна машини за газово рязане в CNC машина за газово и плазмено рязане. • Проектиране на нови специализирани ... още..

Унитек ООД
Автоматизация, проектиране, електрообзавеждане, ремонт, абонаментно сервизно обслужване на машини и производствено оборудване. Бързо и качествено обслужване на ниски цени. ... още..