Фирми - Спортни съоръжения

Фитнес уреди
Фитнес уреди Бодифлекс, Хамър, Бодисолид, Финло. Кардио фитнес уреди директно от вносителя на супер евтини цени. ... още..Фитнес уреди
Евтини фитнес уреди и солариуми директно от производителя за вашия дом. Всички известни марки на кардиотренажори и бягащи пътеки. ... още..

Фитнес уреди
Спортни стоки и фитнес уреди от вносител на атрактивни цени - Спортен склад БК ... още..

Фитнес уреди от Хамър и Финло
Евтини фитнес уреди от Хамър, Финло, Бодифлекс. Фитнес уреди и оборудване за зали. Фитнес уредите HAMMER И FINNLO са високо зачитани по целия свят за ползване в домашни условия, полупрофесионално, хотелски фитнеси и квалифицирани фитнес зали. ... още..СПОРТЕН КЛУБ СИМЕОНОВО
Тенис на корт, мини футбол, кафе, ресторант, басейн, паркинг, съблекални.... ... още..

УНИПУЛ България ЕООД
Доставка и монтаж на басейни и оборудване от Германия. Аксесоари, препарати, оборудване, филтри и помпи за басейни. Поддръжка на басейни. 10-годишна гаранция. Доставка и монтаж на сауни и СПА оборудване. Официален представител на MERANUS Germany, bay ... още..

КАРТИНГ ПИСТА ЛАУТА
Коктейл бар, картинг писта, билярд, боулинг, детски парти-клуб. ... още..

Спортни настилки ООД
Проектиране, техническо изпълнение и поддръжка на спортни съоръжения. Фирмата е представител на световноизвестните производители MONDO, CASALI, GRABO SPORT, BOEN за спортни зали, фитнес салони, стадиони и др. ... още..