Фирми - Спортни клубове и организации

Школа по танци Вероник ООД
Школа по танци VeroniQue Ви предоставя една страхотна възможност да се забавлявате докато поддържате добра форма и тонус. Фирмата Студио Вероник ООД е създадена следствие огромната ни любов към танца. Школата предлага уроци класически балет и джаз та ... още..Кидс Арт
Kidsarts.bg – портал за деца с таланти. Информация за школи по степ, ирландски танци, модерен балет и други. ... още..

Армейски спортен Таекуон-до клуб Тракия
Таекуон-до е бойно изкуство, зародило се в Корея и популяризирано във всички точки по света. Придобиват се качествата – бързина, гъвкавост, ловкост и сила. АСТК Тракия е клуб от където е спечелен първият медал от Световно първенство. Клубът е дал Евр ... още..

ДА ДАО
В firmi1.com фирма ДА ДАО, с адрес Пловдив, бул. Перущица 6 и телефон 089 8492011 е вписана с основна дейност Бойни изкуства и спортове. ... още..ВАРНЕНСКА АЙКИДО АКАДЕМИЯ
В firmi1.com фирма ВАРНЕНСКА АЙКИДО АКАДЕМИЯ, с адрес Варна, ул. Царевец 55 и телефон 088 7330 993 е вписана с основна дейност Бойни изкуства и спортове. ... още..

АСИКС
Класификация "Бойни изкуства и спортове" съдържа сред вписванията за град Благоевград фирма АСИКС. Ще се свържете най-лесно с АСИКС на телефон 089 7820145. ... още..

АБС КЛУБ ООД
Фирма АБС КЛУБ ООД с адрес Драган Цанков 2 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 088 7211529. Дейността на АБС КЛУБ ООД е Бойни изкуства и спортове. ... още..