Фирми - Софтуер

Интелиджънт Системс България ЕООД
Intelligent Systems Bulgaria предлага разработка, внедряване и поддръжка на комплексни софтуерни системи за управление на бизнеса. Фирмата интегрира ERP и CRM решения от Microsoft Dynamics вече над 10 години, с осъществени повече от 200 проекта в над ... още..Iwishonline LTD ЕООД
Iwishonline LTD (Айуишонлайн ЕООД) e софтуерно студио, което има за цел да предостави на клиентите си стойностни уеб услуги и продукти. Предлогаме следните услуги: 1. Изработка на сайт по Вашите нужди и критерии 2. Уеб дизайн 3. Поддръжка на Вашия са ... още..

Система за управление на проекти
New Era Manager е многофункционална система за управление на проекти и задачи. New Era Manager се причислява към групата на управленският софтуер. Продуктът освен модул за планиране и управление на задачи, разполага и с модул за анализи и отчети. ... още..

Уеб дизайн студио Кипо ЕООД
Уеб дизайн студио Кипо е уеб агенция с много опит в уеб дизайна и оптимизацията за търсачки - SEO. Създадена е през 2007 година и от тогава има изработени много уеб сайтове, лога, цялостна корпоративна идентичност на водещи търговски марки в България ... още..WAD Solutions ЕООД
Предлагаме изработка на сайт и широка гама от уеб услуги за вашето успешно Интернет представяне. Ние няма просто да Ви изработим един уеб сайт, ние ще Ви предоставим решение, което напълно да задоволи нуждите Ви от уеб присъствие. Пълна гама от услуг ... още..

БИТС БГ ООД
We operate in the field of Telecommunications, Internet, Telephony and Software. We always follow the latest Apps, Communications and Online trends. We try to keep up and innovate. ... още..

LLP Dynamics България ЕООД
LLP Dynamics България e водещ доставчик на софтуерни решения в Централна и Източна Европа и основен регионален партньор на Майкрософт в сферата на бизнес консултиране и внедряване на ERP, CRM и BI системи. LLP Dynamics предлага и внедрява пълната гам ... още..

Антиподес ЕООД
Проектиране и внедрявване на ERP и BPM системи. antipodes.cubes е уникална комбинация от мощно BPM (Business Process Management) решение и напълно функционална ERP (enterprise resource planning) система - всичко, от което имате нужда, за успешното уп ... още..

Юпитер Софт ЕООД
"Юпитер Софт" ЕООД е българска софтуерна компания, специализирана в разработването, внедряването и поддръжката на бизнес софтуер. Акцентът на "Юпитер Софт" е разработването на собствени софтуерни решения. Политиката на "Юпитер Софт" е да се грижи за ... още..

Мобилико ООД
Разработка и продажба на софтуер, интеграция на информационни системи ... още..