Фирми - Социална дейност и подпомагане

ОБЩИНА НИКОЛА КОЗЛЕВО
Община Никола Козлево е от обл. Шумен в Североизточна България. Територията й е 264.33 km² и обединява 11 селища с 6 100 жители. В бъдеще районът ще развива алтернативно земеделие, животновъдство и горско стопанство. Има дадености и интерес за селски ... още.."Регионален хоспис" ЕООД
Подобряване качеството на живот на терминално болни пациенти чрез осигуряване на на 24-часово наблюдение от лекар,психолог и медицински специалисти;хранене; тоалет против декубитус; цялостна хигиена. ... още..

ИНСТИТУТ ПО СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ И ПРАКТИКИ СДРУЖЕНИЕ
ИНСТИТУТ ПО СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ И ПРАКТИКИ СДРУЖЕНИЕ в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 8524713. Фирмата извършва дейност "Социална дейност и подпомагане". ... още..

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ СОЦИАЛНИ ДЕИНОСТИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА- ТЕРИТОРИАЛНА ДИРЕКЦИЯ ПЛЕВЕН
ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ СОЦИАЛНИ ДЕИНОСТИ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА- ТЕРИТОРИАЛНА ДИРЕКЦИЯ ПЛЕВЕН в ПЛЕВЕН можете да намерите на телефон 064 870134. Фирмата извършва дейност "Социална дейност и подпомагане". ... още..ИГИА ЕООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИГИА ЕООД с адрес Стара Загора, ул. Цар Иван Асен 37 и телефон 088 8213535. Основната дейност на ИГИА ЕООД е Социална дейност и подпомагане. ... още..

ЗГУРА-М ЕООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЗГУРА-М ЕООД с адрес Пловдив, ул. Магура 9А и телефон 032 628889. Основната дейност на ЗГУРА-М ЕООД е Социална дейност и подпомагане. ... още..

ЗВЕНО ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ
Класификация "Социална дейност и подпомагане" съдържа сред вписванията за град ЗЛАТАРИЦА фирма ЗВЕНО ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ. Ще се свържете най-лесно с ЗВЕНО ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ на телефон 06153 5554. ... още..

ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ СЛИВЕН
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ СЛИВЕН с адрес Сливен, ул. Битоля 17 и телефон 044 622694. Основната дейност на ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ СЛИВЕН е Социална дейност и подпомагане. ... още..

ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ СВ.ЙОАН РИЛСКИ ЧУДОТВОРЕЦ
Класификация "Социална дейност и подпомагане" съдържа сред вписванията за град Правец фирма ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ СВ.ЙОАН РИЛСКИ ЧУДОТВОРЕЦ. Ще се свържете най-лесно с ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ СВ.ЙОАН РИЛСКИ ЧУДОТВОРЕЦ на телефон 07133 2468. ... още..

ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ ЗА ЛИЦА С УМСТВЕНА ИЗОСТАНАЛОСТ
В firmi1.com фирма ЗАЩИТЕНО ЖИЛИЩЕ ЗА ЛИЦА С УМСТВЕНА ИЗОСТАНАЛОСТ, с адрес Пчелище, ул. 14 26 и телефон 061102 215 е вписана с основна дейност Социална дейност и подпомагане. ... още..