Фирми - Ресторанти

Ресторант REGINA
Ресторант REGINA се намира в сърцето на София. Една от най-забележителните в своята аристократична красота, къщи на София, намираща се на ул. „Хан Крум“ 31, се превръща от частен дом в ресторант за ценители, търсещи духа на стара София и предизвикате ... още..Ресторант.БГ ЕООД
Restaurant.bg е онлайн портал за всички добри ресторанти, заведения, барове и места за хранене в България и предоставя на своите потребители най- подробен и актуален списък с ресторанти, с галерии, менюта, винени листи, мнения, лесна навигация, търсе ... още..

БД Пропъртис - Петлето ЕООД
Ресторантът е подходящ както за семейни тържества, юбилеи, рожденни дни, така и за всекидневни срещи с приятели, бизнес обяди и вечери, фирмени партита, приятелски събирания в голяма компания, гледане на спортни събития. Важно е да се отбележи, че на ... още..

Комплекс "Симона" ЕООД
Комплекс „Симона” е идеалното място за добре прекарано време. Механата, никога не затваря вратите си за своите гости и е на тяхно разположение 24 часа в денонощието. Механа „Симона” не е типичния ресторант, прилежащ към хотелски комплекс - той се опи ... още..Гръцки ресторант „Кумбаре”
В ресторант Кумбаре ще намерите автентичната гръцка кухня и атмосфера. От специалната витрина ще можете да изберете прясната морска храна, която да ви бъде приготвена от нашия гръцки майстор готвач. ... още..

Ресторант Делвите
Българския ресторант градина „Делвите“ предлага автентична Българска кухня в уютна обстановка на удобно и комутативно място в София. Интериора на салон ресторанта впечатлява със старобългарски народен вид и фолклорни мотиви които в съчетание с вкусна ... още..

Ресторант Делвите ЕООД
Български ресторант с градина Делвите, насладете се на спокойствие и гостоприемство съчетано с Българска традиционна кухня в уютна фолклорна обстановка. ... още..

Къща за гости "СИЯНА"
Къща за гости "СИЯНА" се намира в село Нова Махала, област Стара Загора и е единствената засега къща за селски туризъм в община Николаево. Къщата е на два етажа и разполага с голяма всекидневна (механа) с бокс, две бани с тоалетни (първия етаж) и три ... още..

"Роял ВД" ООД
Ресторант в центъра на град Стралджа, представя на клиентите си богато меню и красива обстановка. Подготвя всякакви тържества, рождени дни, юбилеи и други. ... още..

Ресторант-пицария Скорпио (Иванка Бойкова ЕТ)
Ресторант. ... още..