Фирми - Ремонтна и сервизна дейност

GSM Сервиз 24 ЕООД
GSM Service 24 предлага на всичките си клиенти супер качествена и бърза сервизна поддръжка за всички марки и мобели GSM мобилни телефони, както и за таблети. ... още..ТОП-ХИДРО-БГ ЕООД
Диагностика и ремонт на хидравлични системи на пътностроителна и селскостопанска техника. Ремонт на аксиалнобутални помпи и хидромотори Ремонт на зъбни помпи и хидромотори Ремонт на разпределители и изработка на елементи за тях Изработка и ремонт на ... още..

Жанин ЕТ
вьстановяване на ябьлковидни болтове за всички марки на леки,тварни и лекотварни автомобили С минимум гаранция 30 000км ... още..

Ай Би Би Ес ООД
Инфрачервена термография за обследване на сгради, къщи и апартаменти с превантивна цел, за локализирване и оптимизирване на ремонтните работи само където са необходими. Установяване загубата на топлина и енергия, вода и влага, скрити течове. ... още.."Коректклима" ЕТ
Монтаж , ремонт и поддръжка на климатични ,вентилационни и отоплителни инсталации . ... още..

anabelclima ЕООД
anabelclima EOOД е специализирана фирма за доставка и монтаж на климатици и климатични системи, ремонт на хладилна и климатична техника, изграждане и поддръжка на хладилни съоражения и вентилационни системи. Фирмата извършва гаранционно и извънгаранц ... още..

Щранг експрес ООД
Изграждане и подмяна на В и К инсталации . Подмяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове и отопление. ... още..

ИНПАКТ-С.ЗАНЕВ ЕТ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИНПАКТ-С.ЗАНЕВ ЕТ с адрес Пазарджик, ул. Търговска 56 и телефон 034 448788. Основната дейност на ИНПАКТ-С.ЗАНЕВ ЕТ е Мобилни телефони - сервиз. ... още..

ЗАМЪК ООД
Фирма ЗАМЪК ООД с адрес Славянска 2 в Ямбол можете да намерите на телефон 046 666 841. Дейността на ЗАМЪК ООД е Мобилни телефони - сервиз. ... още..

ЕЛИТ МОБИЛ ООД
В firmi1.com фирма ЕЛИТ МОБИЛ ООД, с адрес Варна, ул. Мария Луиза 12 и телефон 052 630838 е вписана с основна дейност Мобилни телефони - сервиз. ... още..