Фирми - Ремаркета

БМД АД
"БЪЛГАРСКО МАШИНОСТРОЕНЕ ДОБРИЧ - БМД" АД е един от най-големите утвърдени производители в България на прикачни транспортни средства и надстройки за автомобили от лек, среден и тежък клас. Производствената база на фирмата е локализирана в североизточ ... още..РЕМИКС БЪЛГАРИЯ
Полуремаркета за превоз на бутилкови батерии за компресиран природен газ. Ремикс България извършва изграждане и поддръжка на метанстанции, внос и дистрибуция на автомобилни газови уредби и бутилки за метан ... още..

КАРГО ПРОФИЛ
Самосвални, бордови и специализирани надстройки, ремаркета и полуремаркета. ... още..

Шварцмюлер България
НАЛИЧНИ НОВИ ПОЛУРЕМАРКЕТА. Търговски представител на ШВАРЦМЮЛЕР за Североизточна България. Широка гама превозни средства надстройки, ремаркета , полуремаркета, в изпълнение на бордови, хладилни, цистерни, зърновози, контейнеровози и самосвали с дока ... още..Тегличи БГ
Като една от водещите фирми сред българските вносители на тегличи, Мотопрофил предлага на своите клиенти изработка и монтаж на теглични със сферични присъединителни куки, позовляващи завинтване (отвинтване и затягане)освобождаване, което гарантира бъ ... още..

ЕЛИА ТРАНС ООД
Класификация "Ремаркета, каравани и надстройки за автомобили" съдържа сред вписванията за град БУРГАС фирма ЕЛИА ТРАНС ООД. Ще се свържете най-лесно с ЕЛИА ТРАНС ООД на телефон 056 877040. ... още..