Фирми - Рамкиране

СТЕФКА ЕТ
Изработка на рамки за картини, гоблени, снимки. ... още..АРТ ФРЕЙМ
Арт Фрейм ООД е представител за България на водещи фирми: - NIELSEN BAINBRIDGE. - Aлуминиеви профили за рамки - Mузейни стъкла и много други аксесоари - Поръчки на рамки за картини, огледала, гоблени и др. Галерия с много богат избор на художествени ... още..

Марко Йончовски - МАРИОН
Производство на бъчви от 10 до 500 литра. ... още..

Захариев-Н ООД
Фирмата е с 80 годишна традиция която се предава от поколение на поколение. Проиэвежда бъчви с вместимост от 10л до 4000л. Гаранция 2 години ... още..Бъчварница Астра
Бъчварница "Астра" притежава две работилници, които произвеждат по 1200 - 1500 бъчви годишно. За производството на бъчвите използваме материал добиван от Странджа планина - Ново Паничарево, Граматиково, Малко Търново. Това е дъб, по-точно "благун".За ... още..

ЕТ Бешко ЕТ
Фирма "БЕШКО" е създадена през 1996 год. Тя е специализирана в изработването на рамки и подрамки за картини, гоблени и огледала. Така също изработва и дъски за икони. Фирмата работи с качествени материали от липа. НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ ВИСОКО КАЧЕСТВО И ... още..

Екип ООД
“Екип” ООД е създадена през 1998 год. в град Велико Търново. Основната й дейност е насочена в производство и продажба на художествени и фотографски рамки, внос и разпространение на фотоалбуми. Произвежда рамки от пластмасови, дървени и алуминиеви про ... още..

Арт Деко
Нашата фирма представя на пазара над 400 вида рамки, изработени от висококачествена пластмаса на много ниски цени. Качеството и дизайна на рамките са на много високо ниво, а разнообразието на модели е огромно. Поръчките се изпълняват експресно, за ре ... още..

Арком - С ООД
Арком - С ООД се занимава с продажба и монтаж на PVC рамки за картини и огледала, както и съответните машини и консумативи за тяхната изработка. Разполагаме с богато разнообразие от рамки с различни размери, цветове и профили, подходящи за всеки вкус ... още..

Kaseva Tcheshma OOD
Производство на закачалки за шивашката промишленост и кукички за чорапи. ... още..