Фирми - Работно облекло

Mtex Professional - М - Младен Неделчев ЕТ
Търговия и производство на текстил. Работно облекло и лични предпазни средства. Фирмата изработва работно униформено и специално облекло. ... още..Гали 74 - сигурност и удобство
Изработка и доставка на работно облекло, работни обувки и индивидуални средства за защита. Всички продукти на фирмата отговарят на приетите стандарти за качество и безопасност. ... още..

ОРТО ООД
Производство и търговия на работно облекло и лични предпазни средства. ... още..

Дитекс-13М ЕООД
Фирмата предлага богата гама лични предпазни средства по охрана на труда, производство на компаниите 3М, UVEX и DuPont. • средства за дихателна и слухова защита • средства за защита на очите и лицето • индустриални каски • защитни облекла за еднократ ... още..ГВ Дизайн ООД
Производител на широка гама от собствени модели в различни цветови комбинации - зимни и летни варианти, с индивидуални фирмени надписи. ... още..

Дънски ЕООД
Производство и търговия на дамско и младежко облекло. Производство и търговия на работно облекло. ... още..

БЕА БЪЛГАРИЯ
Работно облекло за работещи в колбасарски и месопреработвателни цехове - защитно работно облекло, инструменти, ножове, измервателна техника, както и препарати и адитиви за производство на колбаси, мляно месо и полуфабрикати ... още..

ИНД ТРЕЙД ЕООД
В firmi1.com фирма ИНД ТРЕЙД ЕООД, с адрес София, бул. Първа Българска Армия 84 и телефон 089 4437040 е вписана с основна дейност Работно облекло и предпазна екипировка. ... още..

ИНВЕСТСАЖТЕКСТ ООД
В firmi1.com фирма ИНВЕСТСАЖТЕКСТ ООД, с адрес Бургас, ул. Гурко 65 и телефон 056 821257 е вписана с основна дейност Работно облекло и предпазна екипировка. ... още..

ЕЛАД-И-88 ООД
ЕЛАД-И-88 ООД в Русе можете да намерите на телефон 088 886 04 56. Фирмата извършва дейност "Работно облекло и предпазна екипировка". ... още..