Фирми - Яйца

„ВЕЛДИ–1” ООД
В пловдивска област работи като птицевъд ВЕЛДИ 1, която е компания с птицеферма за развъждане на носачки с цел продажба на яйца за общаконсумация и търговия с тях. За запитвания: ул. Пере Тошев 11, 032 968664, 0888 733 923. ... още.."ЯЙЦЕПРОМ НЕВРОКОП" ООД
ДИСТРИБУЦИЯ НА ЯЙЦА ... още..

ДЕНИТ
Отглеждане и развъждане на щрауси. Щраусови продукти-месо, пера, яйца, кожа ... още..

РАДОСТ ЕООД
Радост ЕООД   Фирма РАДОСТ ЕООД е фирма с 18-годишен опит в търговията с яйца, която се е специализирала в разноса на този продукт. Фирмата поддържа складови наличности от всички видове яйца - HL-L-M-S. Разполагаме със собствена складо ... още..ЯЙЦА И ПТИЦИ ЛОМЦИ
Фирмата е специализирана в отглеждането на кокошки-носачки и производство на яйца за консумация. Притежава: - сертифициран по HACCP - пакетиращ център - собствен транспорт ... още..

МАРВАС 90
  Марвас 90 Марвас 90 извършва производство на яйца и птици. Фирмата предлага яйца за консумация на българския и европейския пазар. Предлаганата продукция е с високо качество и отговаряща на стандартите.   Яйца ... още..

Дион ООД
Дион ООД е вашият партньор в производството и търговията с яйца и сушени яйчни продукти. Нашите продукти - яйчен меланж, яйца, яйчен прах, сух яйчен белтък и жълтък, течни яйца и др., се използват в производството на разнообразни храни, присъстващи в ... още..

Чармен ЕООД
Консервно предприятие Чармен ЕООД се намира в гр.К убрат, обл. Разградска. Специализирано е в консервиране на пъдпъдъчи (кокоши и др.) яйца, във вид готов за консумиране. Фирмата има собствена ферма за пъдпъдъци, откъдето получава винаги пресни яйца, ... още..

Пилди
Птичи продукти. ... още..

Паро - Аспарух Иванов ЕТ
Производство, дистрибуция и търговия с яица и яични продукти. ... още..