Фирми - Яхти

НАУТИКА (NAUTICA)
Строителство на яхти. Чартиране и яхтен туризъм. ... още..Вико Уинд
Парусные яхты , Viko Wind - продажа моторных и парусных яхт, двигателей для яхт и прицепы. Сервис и аренда яхт, чартеры, трейлеры, яхтинг курс. Яхтенная школа и производство парусов и тентов. Продажа яхт и лодок в Болгарии, Варне. Ветроходни яхти , V ... още..

Макс Блу ООД
WWW.OUTBOARDS.BG най-големият електронен магазин за извънбордови двигатели Yamaha, Honda, Mercury, Suzuki- резервни части, консумативи, аксесоари, ... още..

МП Марин ЕООД
Производство и ремонт на водни колела,скутери,яхти,лодки,джетове.Производство и ремонт на тикови палуби за яхти и скутери.Производство и ремонт на пързалки,спойлери,калници,брони за леки и товарни автомобили от стъклопласт.Производство на ТРЪБИ голям ... още..СТОКС ТРЕЙДИНГ
Надуваеми лодки, катери, оборудване и аксесоари. ... още..

VD Shipservice
Продажба на плавателни съдове всякакъв тип, река-река, река-море, самоходни и несамоходни баржи, дреггери, тласкачи,пристанищни буксири, яхти, дизел генератори 230-380в, корабна електроника, радари - RadioHolland, преобразуватели 24-220в Victron ener ... още..

Пасат България АД
Пасат България АД е успешно продължение на 30-годишната традиция на Пасат АД в производството на широк обхват продукти от стъклопласт, проектирани за промишления отрасъл и частния сектор. Компанията произвежда предимно за износ и е доказала добрите с ... още..

Елица Спорт
Продажба и ремонт на бордови и извънбордови двигатели, оборудване за Леководолазен спорт на фирма BEUCHAT : харпуни, маски, шнорхели, плавници, неопрени, бутилки, дихатели, компенсаторни жилетки и др. ... още..

ЕЛС АД
Морски технологии, сервиз, обслужване и поддръжка Производство на моторни лодки и малки плавателни съдове Внос и износ и международна търговия Яхтен магазин, оборудване и екипировка за морски съдове и воден спорт, машина за запресоване на ванти и про ... още..

Анора
Произвежда лодки от стъклопласт 4.2/1.9 м с управление. Всички аксесоари и екстри. ... още..