Фирми - Ядки

Мега-Фрут ООД
Основната дейност на фирма Мега-Фрут ООД е изкупуване и преработка на големи количества орехи и орехови ядки. ... още..Джили Сой – Джихангир Ибрям ЕТ
Фирма ЕТ Джили Сой изкупува, пакетира и продава слънчогледови и тиквени семки, фъстъци и фъстъчени ядки в различни разфасовки. Предлагаме изпечени слънчогледови семки, печени фъстъци, печено тиквено семе, сурови тиквени семки, белени слънчогледови се ... още..

Мелком ООД
Мелницата е създадена през 2005г и е една от най-новите в България. Капацитетът е 100 тона на денонощие, а зърнобазата е с обща вместимост над 6000 тона. Използването на високотехнологично оборудване и автоматизирането на процесите осигурява производ ... още..

ЖЕНИ
Обработка, пакетиране и търговия с ядки и сушени плодове. ... още..ДЖИЛИ СОЙ ЕТ
Джили-Сой - Джихангир Ибрям ЕТ извършва изкупуване, заготовка, внос, производство и търговия със слънчогледово и тиквено семе, кориандър, орехи, печене и пакетиране на ядки. Джили сой се занимава и с търговия със селскостопански произведения. ... още..

СИСТО
Печене и пакетиране на ядки и сушени плодове. ... още..

Миланов - Попов ООД
Производство и търговия с пшенични брашна за хлебопроизводството, сладкарството и баничарството. Собствена зърнобаза за 12000 т пшеница. Производството е сертифицирано по ISO 9001/2000. ... още..

ФАНИ - Фана Ангелова
Фирма "Фани" предлага орехови ядки - високо качество! ... още..

Веста трейдинг ЕООД
Производство и търговия с ядки и сушени плодове. ... още..

Радев - Б. Радев
Фирмата е създадена през 1994 г в град Велико Търново. Основната дейност е свързана с търговия и разнос на хранителни и нехранителни продукти. От юни 2006 г. складовата база се намира в село Беляковец, област Велико Търново. Разполагаме с широка гама ... още..