Фирми - Пътнически превози

„Шанс – 99” – пътнически превози в страната
Вътрешноградски транспорт и междуселищен транспорт за град Русе осъществява ШАНС – 99. Автобусите са нови и гарантират удобен транспорт на пътници. За връзка: ул. Николаевска 73, телефон: 082824437. ... още..Етап Адресс АД – пътнически превози в страната и чужбина
ЕТАП АДРЕСС АД е автобусен превозвач на пътници в страната и чужбина от 1994 г. Заедно с туроператора Груп плюс ООД притежават собствена автосервизна база и автопарк. Над 30 автобусни линии всекидневно в България. Автобусите им са оборудвани с DVD, T ... още..

Авиокомпания Балканиан Еъруейз ООД
За нас „Авиокомпания Балканиан Еъруейз” е Aвиационен оператор със седалище в гр. Пловдив предлагащ частни и бизнес полети. Компанията се развива в условията на все по-голяма необходимост от бърз и сигурен въздушен транспорт, между всички точки в Евро ... още..

“Хари-3-Харалан Хараланов” ЕТ ЕТ
ЕТ „Хари-3-Харалан Хараланов” е транспортна фирма, която обслужва редовни транспортни превози с автобус от Силистра до различни населени места в региона и на територията на цялата страна. Луксозните ни превозни средства и високо квалифицирани шофьори ... още..КОНКОРД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Конкорд Интернешънъл ООД е генерален агент по продажбите на Емирейтс - авиолинии на Обединените Арабски Емирства, ТАРОМ - Румъния, Ер Малта и Брасълс Ерлайнс - полетни резервации, тикетинг и финансово администриране ... още..

ЕДНОПОСОЧНИ И ДВУПОСОЧНИ БИЛЕТИ
От Устрем 97 ООД не са актуализирали своя профил! Кликнете на линка горе вдясно www.transport.infojoker.bg и ще намерите актуална информация за авиобюра, предлагащи самолетни билети, бюра в София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Плевен, Търново, Стара ... още..

ВЕНЕРА 05 ООД
Ние сме транспортна фирма за превоз на пътници в страната и чужбина. Извършваме екскурзий, трансфери, културни и спортни мероприятия, превози на училища, предприятия и др. Разполагаме с автопарк от 1-3 места, от 4-8 места, до 15 места, до 20 места и ... още..

Елит 94 - Мартин Павлов ЕТ
„Елит 94" е транспортна фирма , която извършва успешно вътрешен и международен превоз. Автомобилите, микробусите и автобусите на фирмата са лицензирани и категоризирани съобразно международната класификация за туризъм. Екипът на „Елит 94" е с богат д ... още..