Фирми - Птицевъдство

„Недифууд” ООД
Птицевъдство е основната дейност на фирма Недифууд от гр. Тутракан, която е утвърдена в отглеждането по модерни стандарти на патици. Разполага с база за развъждане. За бизнес контакти: ул. Боровец 1, 0899139871. ... още..ЛЕЪР И ЧИК ЕООД
Птицеферма ЛЕЪР И ЧИК продава яйца на дребно и едро. Във фермата се отглеждат кокошки-носачки, спазват се всички европейски изисквания. Адрес: София, ул. Чепинско шосе 15 А, тел.: 02/9863455; 02/9367769. ... още..

Толбо ООД
Толбо ООД е компания, посветена в предлагането на решения за биотехнологии за управление на органични отпадъци, пречистване на водата, торене и кондициониране на почвата и храненето на животните. ... още..

БУРГАС ТРЕЙД ГРУП ЕООД
Внос на опаковки за яйца(PS), разнообразие от видове кутии за 2, 4, 6, 10, 12, 15, 20, 30 яйца, всички размери S,M,L и XL, в богат избор от възможности за директен печат и залепен етикет ... още..Лагал ЕТ
ЕТ "Лагал" е създадена през 1992 год. с основна дейност птицевъдство- производство на еднодневни пилета, угояване до100 хил.бр. месечно, клане и търговия на птиче месо и субпродукти в собствени търговски обекти. След 2000г. фирмата насочи своите ресу ... още..

ФАФИ ГЕОРГИ ХРИСТОВ
Фирма Фафи Георги Христов се занимава с търговия на птици и фуражи. Пилета за месо и яйца, кокошки, гъски, патици и пуйки. Храна за домашни любимци и аксесоари. За количества - доставка по домовете. На пазара сме от 10 години. Фирмата е създадена пре ... още..

Ascent Group Bulgaria
Асчент Груп е консултантска група, създадена да посрещне нуждите от висококачествени бизнес услуги за организации, които инвестират в Източна Европа. Чрез нашата група компании, ние предлагаме професионални услуги, свързани с бизнес развитие, финансо ... още..

Градус - 1
Търговската марка "Градус" е символ на качество и дългогодишна традиция на пазара на пилешко месо и продукти. И през годините компанията се наложи като лидер на българския пазар за птичи продукти. ... още..

Национална Птицевъдна Камара
Националната птицевъдна камара е неправителствена организация в частна полза обслужваща и защищаваща интересите на членовете си. Тя подпомага участието на фирми от бранша в: - изготвянето на проекти за усвояване на еврофондовете; - създаване на съвме ... още..

Ескейп - Груп - халета
Фирма ЕСКЕЙП - ГРУП ООД е изключителен представител за България в оборудването на птицеферми и производствени халета. Фирмата започва съвместната си дейност с турската фирма MERT през 1999г. След събраната информация като негативи и пасиви съоб ... още..