Фирми - Противопожарни изделия и оборудване

СВЕТ ЕООД
"СВЕТ" ЕООД е на добричкия пазар от 1995 година. Предлагаме доставка и сервиз на пожарогасителна техника. Също така продажба, доставка, монтаж и абонаментно обслужване на пожароизвестителни централи. Склад и сервиз: бул. "25-ти септември" 51 (до "Фол ... още..ДИАМАНТ 44
“ДИАМАНТ 44” ЕООД  ДИАМАНТ 44 ЕООД   е със специализирана дейност в областа на противопожарна техника и безопасност. Фирмата е регистрирана по ЗДДС. ДИАМАНТ 44 ЕООД е член на Националната Браншова Асоциация "Пожарна ... още..

Аквафорс
Аквафорс Фирмата е регистрирана в Браншова асоциация “Пожарна и аварийна безопастност” да извършва сервизно обслужване на носими и возими пожароизвестители, в съответствие с БДС ISO 11602-2 : 2000 Основната дейност на фирма “ ... още..

Саламандър Файер
Фирма САЛАМАНДЪР ФАЙЕР предлага на своите клиенти:   Поддържане, ремонт и зареждане на пожарогасители, пожарогасителна техника и инсталации Пожарогасители и противопожарно оборудване Изготвяне на план за действие при бедствия, ава ... още..Евроелектроникс ООД
Продажба и сервиз на касови апарати, пос системи, везни и аксесоари за търговски обекти. Изграждане на системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, оповестяване, озвучаване, ел.инсталации и окабеляване. ... още..

Кейбъл Тех ООД
Залагайки на бързо и качествено обслужване, богато разнообразие от качествени продукти и конкурентни цени Кейбъл ТехООД се наложи като предпочитан партньор. Приоритет във фирмената политика е изграждането на стабилни и коректни взаимоотношения с наши ... още..

Унифайер СД
Унифайер СД     СД Унифайер е създадена през 2000г. с предмет на дейност - Проектиране монтаж и сервиз на пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации, изготвяне на пожаротехнически експертизи, търговия с противопожарни уреди и съ ... още..

Fire Protection Consulting
Файър протекшън консулт Фирмата извършва услуги в областта на пожарната безопасност, като предлага и богат асортимент от пожарна техника и оборудване, продажба и сервиз на пожарогасители. Залагаме изключително много на осигуряване качество и експедит ... още..

Румпи - ЕООД
Противопожарна техника и съоръжения. ... още..

Никнайс ЕООД
ЕТ „Никнайс – Никола Николов” е регистрирана през май 1991г. Основна дейност на фирмата през периода 1991 – 2003г е проектиране и внедряване на пожароизвестителни инсталации в складове, офиси, административни сгради и хотели. На 21.11.2003г. е ... още..