Фирми - Промишлена електроника

АЛИС ЕООД
Ремонт, сервиз, инсталация и поддръжка на промишлена електроника и автоматика. Бързо откриване на повреди и намиране на ефективни решения. Ремонт на: честотни задвижвания /инвертори/, захранвания, софт стартери, контролери, входно-изходни модули за к ... още..СФС Невелин ГмбХ Клон България Представителство
ПРОДАЖБА, ПРОЕКТИРАНЕ, ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ И СЕРВИЗ В ОБЛАСТТА НА ЧЕСТОТНИ ЗАДВИЖВАНИЯ И ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ ЦЕНТРАЛИ ... още..

„НОВЕЛ – Христо Карамфилов” ЕТ
ЕТ „НОВЕЛ – Христо Карамфилов” извършва: 1.Проектиране и изграждане на комплектни кондензаторни устройства (ККУ), работещи в автоматичен режим; 2.Ремонт на ККУ; 3.Доставка на компоненти за ККУ; 4.Гранционна и извънгаранционна поддръжка на ККУ. ... още..

РАДИЕЛ ЕООД
Видеонаблюдение,СОД модули,аларми.домофонна техника. Брави с чип картово заключване,касови апарати Профисионални решения. Всичко за вашата сигурност,надеждност и конфорт.За дома и офиса. Разнос и доставка на Канцеларски материали и офис консумативи И ... още..МДМТ ООД ООД
Фирмата предлага продажба и сервиз на касови апарати, фискални POS системи, фискални и нефискални принтери, електронни везни от дългогодишната и утвърдила се на пазара марка ТРЕМОЛ-ZEKA. Kомпютри и периферия от всички марки и доставчици в България. В ... още..

СЕТ ПиСиБи Технолоджи ООД
Ние произвеждаме еднослойни, двуслойни и многослойни печатни платки от схеми през CAD/CAM обработка до готови електрически тествани печатни платки във всякакво желано от клиента изпълнение. ... още..

ВИПС ЕООД
Заваръчна техника, стартерно зарядни устройства, газове и консумативи за заваряване и рязане. Бутилки с хелий, аргон, ацетилен, заваръчни смеси и азот. Пожарогасители, кофпомпи, пожарни шлангове и струйници. Продажби и сервизно обслужване.Допълнителн ... още..

НЮ СИСТЕМ (NEW SYSTEM)
Решения за резервно непрекъсваемо електрозахранване и енергийна защита ... още..

БМС ИНЖЕНЕРИНГ
БМС инженеринг извършва проектиране, монтаж, пуск на системи за сградна автоматизация - за климатични, вентилационни и отоплителни инсталации, системи за индивидуален стаен контрол, топло- и студоразпределение, ел. и осветителни инсталации ... още..

РОМТЕХ - 3 ЕС ООД
"РОМТЕХ-3 Ес” ООД е 100% частно Холандско-Българско смесено дружество, създадено на 17 май 2007 от Rommens Instrumenten-en Apparatenbouw B.V. и Интелигентни системи за сигурност ООД. Двете фирми имат повече от 15 години опит в развитие и производство ... още..