Фирми - Производство на текстилни изделия

ЕВРОТЕКС СТРОЙ ЕООД
фирмата е дългогодишен производител на всякакви облекла, като е специализирана в изработката на работното облекло.Също така поема ишлемета като гарантира качество и достъпни цени. ... още..БЕЛАПЛАСТИК - АД
Покривала и ремонт на покривала за товарни и лекотоварни автомобили. ... още..

ЯНКА РАБАДЖИЕВА`61
Изработка на брезенти за всички видове ремаркета с PVC брезент на фирмата MEHLER HAKU. ... още..

ЕЛ-АЙ ЕООД
Производство и търговия с български кожени ръкавици - малки серии, бутикови, дизайнерски колекции - готови и поръчки. ... още..БРЕЗЕНТИ ПЛОВДИВ
Изработка на брезенти за леки, лекотоварни и товарни автомобили, платнища. ... още..

Зодиак ИТ - Тинко Терзиев ЕT
Производство на изделия от брезент за ТИР и увеселителни паркове, мяхове за автобуси. Покривала за басейни, завеси за заведения от прозрачен материал. Тапицерия на всякакви автомобилни седалки и мебели. Транспортни услуги с 20т. автомобил. ... още..

Янка Рабаджиева 61 ЕТ
Изработка на брезенти за всички видове ремаркета с PVC брезент на немската фирма MEHLER HAKU, сенници за тераси и заведения, покривала за леки автомобили, претапициране на мебели и легла. Поръчки с предварителна заявка, изпълнение в рамките на 1 рабо ... още..

Диимсоф - Донка Софийска ЕТ
Фирма ДИИМСОФ е основана през 1993 година със седалище град Варна. Президент на фирмата е г-жа Донка Софийска. Основната дейност на ДИИМСОФ е производство и търговия на спално бельо, покривки и други аксесоари за обзавеждане на дома. Първите две годи ... още..